Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kuortaneen Urheiluopisto, paikassa Kuortane
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Liikunnanohjauksen perustutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa valmiudet erilaisiin liikunta-alan työtehtäviin sekä jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tutkinnon suorittanut valmistuu liikuntaneuvojaksi.

Liikuntaneuvoja ohjaa liikuntaa erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille, laatii tarvittaessa fyysistä toimintakykyä ja terveyttä edistäviä henkilökohtaisia liikuntaohjelmia sekä suunnittelee ja johtaa liikuntaan liittyviä projekteja sekä suunnittelee ja järjestää liikuntatapahtumia. Tutkinnon yhteydessä opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa Personal Trainer-pätevyys. Liikuntaneuvoja voi erikoistua terveyttä edistävään liikuntaneuvontaan, valmentamiseen ja seuratoimintaan tai liikunnan palvelutuotantoon.

​Koulutus on laajuudeltaan 180 osp ja sitä järjestetään peruskoulu- ja ylioppilaspohjaisena. Mahdollisuus suorittaa myös kaksoistutkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuortane
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijaksi voi hakeutua joko sähköisen yhteishaun (peruskoulun suorittaneet) tai jatkuvan haun kautta. Jatkuva haku on tarkoitettu lukion, ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinnon suorittaneille. Jatkuvan haun hakijat osallistuvat myös vuosittain toukokuussa järjestettävään soveltuvuuskokeeseen, valinnat koulutukseen tehdään kokeen perusteella.

Yhteishaussa hakeva muista harkita tarkkaan hakutoivejärjestystä, sillä ensimmäisellä sijalla oleva paikka on otettava vastaan jos sinne pääsee, alempaan hakutoiveeseen ei voi vaihtaa, ainoastaan ylempään!

Pääsy- ja soveltuvuuskokeet

Opiskelijavalinnat tehdään pääsy- ja soveltuvuuskokeiden perusteella.
​Kaikki hakijat kutsutaan kokeeseen.

Sisältö:

  • Liikuntataidot 4 pistettä
    uinti, rytmiikka ja kehon hallinta, palloilu sekä kestävyys
  • Sosiaaliset taidot 6 pistettä
    ryhmätehtävä, henkilökohtainen haastattelu, ohjaustuokio

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Kustannukset

Liikunnanohjauksen perustutkintoa suorittava opiskelija saa maksuttoman opetuksen, asunnon ja ruoan opiskelupäivinä.

Opiskelijan etuisuuksiin kuuluu lisäksi Kuortaneen Urheiluopiston tilojen sekä suorituspaikkojen käyttö. Jokaiselle opiskelijalle varataan automaattisesti  asuntolapaikka. Opiskelijat asuvat kahden hengen huoneissa joissa on wc, suihku, koulupöydät, sängyt sekä petivaatteet. Lakanat ja pyyhkeet opiskelija tuo itse.
Huoneissa on lukolliset kaapit joihin opiskelijat voivat jättää tavaroitaan viikonlopuksi. Suurempia tavaroita varten löytyy erillisiä varastotiloja.

Opiskeluun voi hakea valtion opintotukea.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kuortaneen Urheiluopisto
Opistotie 1
63100 Kuortane

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopisto  on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus, joka järjestää liikunta-alaan liittyviä koulutuksia sekä nuorille että aikuisille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutuskeskus tarjoaa koulutuksia liikunnanohjauksesta, hieronnasta, valmennuksesta sekä liikuntapaikkojen hoitamisesta kiinnostuneille. Kuortaneen Urheiluopiston koulutustarjontaan kuuluu liikunta-alan ammatillista perus- ja täydennyskoulutusta....

Lue lisää oppilaitoksesta Kuortaneen Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu