Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus | liikunnanohjaaja | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3–3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Vierumäki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus | liikunnanohjaaja | päivätoteutus

Liikunnanohjaajan koulutuksessa voit tehdä intohimostasi itsellesi ammatin. Liikunnanohjaajan AMK-koulutuksesta valmistut liikunta-alan asiantuntijaksi ja kehittäjäksi. Moniulotteiset opinnot ja kannustava yhteisö luovat pohjan liikunta-alan asiantuntijuudellesi. 

Koulutuksen sisältö

Opintojesi aikana perehdyt liikunnan- ja hyvinvoinnin sekä urheilun toimintaympäristöihin ja kehität osaamistasi työelämäläheisissä oppimisympäristöissä. Opinnoissa korostuu yhdessä tekeminen, ajantasaisen tiedon hyödyntäminen, verkostoituminen liikunta-alan eri toimijoihin sekä monipuoliset yksilön oppimista tukevat pedagogiset ratkaisut.

Tutkinnon avainosaamisissa opitaan liikunta-alalla tarvittavia perus- ja asiantuntijaosaamisia. Opinnoissaan opiskelija voi valita seuraavista suuntautumisvaihtoehdoista:

  • Hyvinvointipalvelut (asiakaslähtöinen liikuntapalvelujen ja tapahtumien kehittäminen, hyvinvointivalmennus, terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen)
  • Urheilu (urheilijalähtöinen valmennus, vastuullinen seuratoiminta ja johtaminen, osaamisen kehittäminen)
  • Yrittäjyys (liikuntaliiketoiminnan kehittäjä ja yrittäjä)

Lisäksi vuonna 2022 uudistuva liikunnanohjaajan koulutus tarjoaa opiskelijalla mahdollisuuden muotoilla oppimispolkuaan eri osaamiskokonaisuuksien ympärille oman kiinnostuksesi mukaan sekä liittää polkuunsa opintoja esim. tradenomin, medianomin, tai restonomikoulutuksen osaamisalueilta.  

Liikunnanohjaaja voi toimia julkishallinnossa, kansalaisjärjestöissä tai yksityissektorilla. Työ voi sisältää suunnittelua, markkinointia, organisointia, johtamista, ohjausta, koulutusta tai valmennusta. Opinnot antavat valmiuksia toimia myös yrittäjänä. Valmistuttuaan opiskelija voi edistää työssään ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kilpa- ja huippu-urheilua ja liikuntaelämyksiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus | liikunnanohjaaja | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus | liikunnanohjaaja | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus | liikunnanohjaaja | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 19 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus | liikunnanohjaaja | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: