Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Tammikuussa
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Liikunnanohjaajakoulutus

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulussa voit suorittaa liikunnanohjaajakoulutuksen joustavina monimuoto-opintoina, jotka sisältävät itsenäistä työskentelyä, verkko-opintoja, tiimityöskentelyä sekä lähipäiviä.

Liikunnanohjaajakoulutuksen laajuus on 210 opintopistettä ja suoritusaika 3,5 vuotta. Opiskelija voi saada hyväksiluettua joitakin opintojaksoja osoittamalla aikaisemmin hankittua osaamistaan.

Liikunnanohjaajakoulutuksen sisältö

Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajakoulutuksessa keskitytään liikunnan hyvinvointiosaamiseen, liikuntataitojen ohjausosaamiseen sekä aktiviteettimatkailu- ja liiketoimintaosaamiseen. Erilaiset yritykset ja organisaatiot toimivat ammattikorkeakoulun omien oppimisympäristöjen lisäksi opintojen toteuttamisympäristöinä.

Liikunnanohjaajakoulutuksen keskeinen sisältö on liikuntapalvelut. Koulutuksessa harjoitellaan liikuntataitojen ohjaamista, toimitaan kunto- ja ravintovalmentajana sekä toteutetaan erilaisia projekteja ja tapahtumia. Lisäksi tutuksi tulevat liikuntateknologia, elämykselliset aktiviteetit sekä liiketoimintaosaaminen. 

Liikuntapalvelut: hyvinvointivalmennus sekä työhyvinvointi ja lasten sekä nuorten liikunta on yksi mahdollinen syventävä opintokokonaisuus. Liikunnan koulutus kuuluu matkailun koulutuksen kanssa samaan osaamisalueeseen, mikä luo mahdollisuuden syventyä Adventure tai Wellbeing Tourismiin. Kansainvälisyyttä voi kehittää opiskelemalla tai tekemällä harjoittelua ulkomailla. Koulutus on pääosin suomenkielinen, mutta osa opinnoista ja materiaalista on englanninkielisiä.

Liikunnan koulutus muodostaa matkailun koulutuksen kanssa valtakunnallisesti ainutlaatuisen aktiviteettimatkailun osaamisalueen. Sen vahvuusala on elämykselliset aktiviteetit, joka viittaa elämyksellisten ja liiketaloudellisesti kannattavien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Liikunnanohjaaja työelämässä

Valmistunut liikunnanohjaaja (AMK) osaa ohjata liikuntaa ryhmille, organisoida erilaisia tapahtumia, antaa liikuntaneuvontaa sekä kehittää liikunta- ja aktiviteettimatkailualaa eri yhteistyötahojen kanssa. Valmistuneella liikunnanohjaajalla on myös valmiudet pienyrityksen perustamiseen. Työnimikkeitä voivat olla liikunnanohjaaja, valmentaja, liikunta-alan yrittäjä tai liikuntasihteeri.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.