AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Liikunnanohjaajakoulutuksessa harjoittelet elämyksellisten aktiviteettien sekä liikuntataitojen ohjaamista ja toimit kunto- ja ravintovalmentajana. Koulutuksen aikana opit hyödyntämään liikunta- ja hyvinvointiteknologiaa sekä toimimaan älykkäissä liikuntaympäristöissä. Lisäksi pääset kehittämään liikunta-alaa sekä toteuttamaan erilaisia projekteja ja tapahtumia. 

Opintopolkusi KAMKissa voi olla hyvin persoonallinen. Voit syventyä opinnoissasi esimerkiksi eri ikäisten liikuntapalveluihin, hyvinvointivalmennukseen, työhyvinvointiin sekä lasten ja nuorten liikuntaan. Start Up -yrittäjyysohjelma puolestaan tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ideoitasi käytännössä jo opintojen aikana. NY Start Up -opintojen suorittaminen voi edellyttää läsnäoloa lähijaksojen lisäksi.

Toisen opiskeluvuoden lähijaksot toteutetaan pääsääntöisesti Vuokatissa!  Toisen opiskeluvuoden aikana syvennät osaamistasi niin hyvinvoinnin edistämisen, valmennuksen, testaamisen kuin urheilutapahtumienkin saralla. Samalla myös elät ja hengität itse hyvinvointia, liikuntaa sekä urheilua! Vuokatti on nimittäin ainutlaatuinen huippu-urheilun, aktiiviliikkujan ja lomailijan ympärivuotinen paratiisi!

Liikunnanohjaajakoulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena siten, että lähiopetusta on keskimäärin kuutena päivänä kuukaudessa pääsääntöisesti to, pe ja la (kaksi kertaa kuukaudessa noin kolmen päivän lähiopetusjakso). Koulutuksen edetessä lähiopetuspäivien määrä vähenee, ja osaan opetuksesta on mahdollista osallistua etänä (webinaarit). Koulutuksessa hyödynnetään digitaalisia työkaluja, kun osa sisällöistä toteutuu verkkototeutuksina Moodle-oppimisalustalla.

Liikunnanohjaaja työelämässä

Ammattikorkeakoulututkinnon suoritettuasi voit sijoittua monenlaisiin tehtäviin työmarkkinoilla. Koulutus valmistaa sinua ammatillisiin asiantuntijatehtäviin. Voit sijoittua vaativampiin ammatti- ja asiantuntijatehtäviin, työpaikkasi voi olla kuntasektorilla tai kolmannen sektorin (esim. järjestöt, liikunta- ja urheiluseurat) palveluksessa. Voit työllistyä myös yksityisellä sektorilla (yksityisiin yrityksiin). Koulutus antaa myös valmiuksia toimia itsenäisenä yrittäjänä. KAMK tukee yrittäjäksi ryhtymistä eri tavoin.

Liikunnanohjaajia työskentelee esim. seuraavilla nimikkeillä: liikuntasihteeri, liikuntapäällikkö, liikuntakoordinaattori, vastaava liikunnanohjaaja, valmennuspäällikkö, projektipäällikkö, liikunnanohjaaja, seuratoiminnan kehittäjä, valmentaja, personal trainer ja toimitusjohtaja. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Kajaani
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu