Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjaajakoulutus | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Liikunnanohjaajakoulutus | päivätoteutus

Liikunnanohjaajakoulutus

Liikunnanohjaajakoulutus

Kajaanin ammattikorkeakoulun liikunnan ja vapaa-ajan koulutus valmistaa sinut liikunta-alan asiantuntijaksi erilaisiin koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Valmistuneet liikunnanohjaajat kykenevät vastaamaan liikunta-aktiivisuuden edistämisen haasteisiin unohtamatta rooliaan elämysten tuottajana. Liikunnanohjaajakoulutus antaa lisäksi valmiuksia aktiviteettimatkailualan kehittämiseen.

Liikunnan koulutuksessa opit hyödyntämään liikunta- ja hyvinvointiteknologiaa sekä toimimaan älykkäissä liikuntaympäristöissä, mikä tarkoittaa digitaalisuuden yhdistämistä perinteiseen liikuntaan ja urheiluun. Osaat perustella valintoja ja ratkaisuja tutkittuun tietoon pohjaten.

Opiskelet noin vuoden liikunta-alan perusteita, minkä jälkeen suoritat opintoja yhä enenevässä määrin oikeiden asiakkaiden kanssa työelämäprojekteissa. Pääset työskentelemään tiimeissä, joita opettajat valmentavat ja sparraavat.

Kajaanin ammattikorkeakoulun kampuksen välittömästä läheisyydestä löydät myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet, kivenheiton päässä ovat pallohalli, tennishalli, jäähalli, pururata / hiihtolatu, yleisurheilukenttä sekä ulkojäät. 

Opiskelu liikunnanohjaajakoulutuksessa

Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksessa opiskelijat pääsevät toimimaan henkilökohtaisena kunto- ja ravintovalmentajana, ohjaamaan liikuntataitojen kehitystä ja toteuttamaan liikuntatapahtumia sekä muita projekteja. 

Liikuntateknologia ja elämykselliset aktiviteetit tulevat tutuiksi koulutuksen aikana. Liiketoimintaosaaminen on keskeinen teema ja opinnoissa voit syventyä yrittäjyyteen. Yrittäjyyttä voit harjoitella jo opintojen aikana osallistumalla NY Start Up -yrittäjyysohjelmaan.

Hyvinvointivalmennus sekä työhyvinvointi ja lasten sekä nuorten liikunta on yksi mahdollinen syventävä opintokokonaisuus. Liikunnan koulutus tekee yhteistyötä muun muassa matkailun koulutuksen kanssa, mikä luo mahdollisuuden syventyä Adventure- tai Wellbeing-tourismiin.

Opintoihin kuuluvat harjoittelu sekä opinnäytetyö kytkeytyvät tiiviisti työelämän aitoihin kehittämistehtäviiin. Lisäksi osa opinnoista suoritetaan englanninkielisen Degree Programme in Sports and Leisure Management -koulutuksen opiskelijoiden kanssa, mikä tukee kansainvälistymistä.

Sinulla on myös hyvät mahdollisuudet lähteä kansainväliseen opiskelijavaihtoon opintojen aikana. KAMKilla on yhteistyökumppaneita muun muassa Yhdysvalloissa, Turkissa, Japanissa, Ruotsissa ja Itävallassa. Moni opiskelija suorittaa myös opintoihin kuuluvan harjoittelun ulkomailla erilaisissa kohteissa.

Liikunnanohjaaja työelämässä

Valmistunut liikunnanohjaaja (AMK) osaa ohjata liikuntaa ryhmille, organisoida erilaisia tapahtumia, antaa liikuntaneuvontaa sekä kehittää liikunta- ja aktiviteettimatkailualaa eri yhteistyötahojen kanssa. Valmistuneella liikunnanohjaajalla on myös valmiudet pienyrityksen perustamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjaajakoulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjaajakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Liikunnanohjaajakoulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.