🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatilliset perustutkinnot

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Tanhuvaaran Urheiluopisto, paikassa Savonlinna
Pituus
3 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liikunnanohjauksen perustutkinto

Tyttö boulderoimassa

Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT) on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. Peruskoulupohjaiselle koulutus on kolmivuotinen ja toisen asteen tutkinnon (lukio/toinen ammatillinen koulutus) aiemmin suorittaneelle koulutus on kaksivuotinen. Koulutus antaa pätevyyden ammatillista asiantuntemusta edellyttäviin liikunta-alan tehtäviin. Koulutus on maksuton.

Opinnot koostuvat vuorottelevista kuuden ja kahdeksan viikon lähiopetus- ja työssäoppimisjaksoista. Liikunnanohjauksen perustutkinto (LPT) muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Liikunta- ja hyvinvointi alan ammattiosaamista kehitetään liikunnan ohjauksessa, -neuvonnassa -ja liikuntatapahtumien järjestämisessä. Opiskelija valitsee osaamisalojen lisäksi myös valinnaisia tutkinnon osia.

Osaamisaloista urheilija voi valita esimerkiksi valmentamisen ja seuratoiminnan, kun taas terveydestä ja hyvinvoinnista sekä Personal Trainer opinnoista kiinnostunut opiskelija voi valita terveyttä edistävän liikuntaneuvonnan tai liikunnan palvelutuotannon. Valinnaisia tutkinnon osia tarjotaan kysynnän mukaan esim. luonto- ja elämysliikunnan ohjaaminen, ryhmäliikunnan ohjaaminen, yritystoiminnan suunnittelu, uimavalvojana toimiminen, testaaminen ja harjoittelun ohjelmointi, soveltavan liikunnan ohjaaminen.

Opiskelijoilla on Tanhuvaarassa käytössä kaikki liikuntapaikat sekä liikuntavälineet aina kun tilat ja välineet ovat vapaana. Sport Span kylpylästä voi esimerkiksi nauttia yhteisten pelien jälkeen veloituksetta. Täten voidaankin sanoa, että Tanhuvaaran treenaus mahdollisuudet ovat ensiluokkaiset. Opiskelijoille kuuluu veloitukseton majoitus 2-4 hengen huoneissa opiskelupäivinä. Opiskelupäivinä opiskelijat saavat aamiaisen, lounaan ja päivällisen ravintola Espilässä. Opetusta järjestetään pääsääntöisesti klo 8-16. Koulu alkaa maanantaisin klo 13.30 ja päättyy perjantaisin viimeistään klo 13.30. Järjestyssäännöt tukevat opiskelijan terveyttä sekä turvallisuutta opiskelussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikunnanohjauksen perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Savonlinna
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Savonlinna
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen on mahdollista hakea yhteishaussa sekä jatkuvassa haussa 1.1.-27.6.2024. Jatkuvan haun kautta hakevat pääsääntöisesti toisen asteen tutkinnon opintoja suorittaneet. Jatkuvan haun valintaperusteena käytetään pääsy- ja soveltuvuuskoetta, jotka järjestetään Tanhuvaarassa 10.5.2024 ja 28.6.2024. Hakijat kutsutaan pääsy- ja soveltuvuuskokeeseen sähköpostitse. 

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjauksen perustutkinto.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjauksen perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tanhuvaaran Urheiluopisto
Moinsalmentie 1042
Savonlinna

Tanhuvaaran Urheiluopisto

Tanhuvaaran Urheiluopisto tarjoaa vertaansa vailla olevan opiskelu- ja harjoitteluympäristön luonnon äärellä, lähellä Savonlinnan keskustan palveluita. Tanhuvaarassa on monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntatilat sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Liikunta-alan ammatillinen koulutus on Tanhuvaarassa osa suomalaista koulutusjärjestelmää, jossa on panostettu opettajien koulutustasoon sekä opetusvälineistön laatuun. Tanhuvaara...

Lue lisää oppilaitoksesta Tanhuvaaran Urheiluopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu