🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Muotoilija (AMK) | sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Muotoilija (AMK) | sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu | päivätoteutus

lab kampus ja logo

Muotoiluinstituutin sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opinnoista valmistuu tilojen ja niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden suunnittelijoita.

Opit luomaan ratkaisuja julkitiloihin ja asuinympäristöihin tilasuunnittelun, kalustesuunnittelun ja palvelumuotoilun keinoin – ihmislähtöisen muotoilun metodein ja vastuullisuuskysymykset huomioiden. Osaat valmistuttuasi huomioida ympäristön asettamat vaatimukset ja haasteet muotoilu- ja suunnittelutyössä sekä tarkastella rakennettua ympäristöä ja sen muuttuvia tarpeita kestävän kehityksen kannalta.

Sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun koulutus keskittyy asumisympäristöjen ja julkisten tilojen sekä niihin liittyvien tuotteiden ja palvelujen suunnitteluosaamiseen ja soveltavaan tutkimukseen. Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat käyttäjälähtöisyys, toiminnallinen ja esteettinen laatu sekä kestävä kehitys.

Käyttäjälähtöistä muotoilua ja tilasuunnittelua 

Sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opinnoissa perehdyt käyttäjälähtöiseen muotoiluun ja tilasuunnitteluun ja kehität ratkaisuja erilaisissa suunnittelutehtävissä käyttäjien henkilökohtaisten, sosiaalisten ja kulttuuristen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Huomioit ympäristön asettamat vaatimukset ja haasteet muotoilu- ja suunnittelutyössäsi. Tarkastelet rakennettua ympäristöä ja sen muuttuvia tarpeita kestävän kehityksen kannalta.

Koulutuksen myötä saat hyvät edellytykset seurata alan muutoksia ja kehittyä edelleen omassa osaamisessasi. Koulutus toteutetaan toimintaympäristössä, jossa luovalla yhteisöllä ja yhteisöllisyydellä on suuri merkitys. Uudet tilat ja laitteet mahdollistavat monipuolisen ja ajanmukaisen oppimisen, joka tapahtuu kiinteässä yhteydessä työelämään. Tutoroinnin eli opiskelun ohjauksen avulla sinua tuetaan kehittämään omia vahvuuksiasi niin, että osaamisesi on kilpailukykyistä tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 105 op
Yhteinen ydinosaaminen 15 op
Ammatillinen ydinosaaminen 90 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 90 op
Erikoistavat ammatilliset opinnot eli studio-opinnot 80 op sekä vapaasti valittavat opinnot 10 op

Harjoittelu 30 op
Opinnäytetyö 15 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muotoilija (AMK) | sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muotoilija (AMK) | sisustusarkkitehtuuri ja kalustemuotoilu | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu