Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Päiväopinnot
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Lahti, Lappeenranta
Alkavat koulutukset
Lahti
Syksyllä

Lappeenranta
Syksyllä

Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus

Liiketalouden osaamista tarvitaan kaikkialla!

Lahden ammattikorkeakoulussa liiketalouden koulutuksessa yhdistetään sopivassa määrin teoriaa ja tekemistä. Meillä sinun ei tarvitse istua kaiken aikaa nenä kiinni kirjassa, vaan pääset myös kokeilemaan ja tekemään asioita oikeasti. LAMKissa opetusta toteutetaan yhdessä alueen yritysten kanssa, projekteissa ja simulaation avulla. Tutustut monipuolisesti liiketalouden eri osaamisalueisiin ja voit erikoistua taloushallintoon, markkinointiin, palveluiden kehittämiseen tai johtamiseen.

Ei pelkkiä luentoja  Toiminnallista opiskelua

Liiketalouden koulutuksessa pääset opiskelemaan toiminnallisemmin ja sosiaalisemmin kuin perinteisessä luokkatilanteisiin sidotussa oppimisessa. Opiskelu tapahtuu heti opintojen alusta lähtien luokkahuoneen ohella oikeissa työelämän tilanteissa. Me uskomme tekemällä oppimiseen!

Tradenomi (AMK) tutkinnon suoritettuasi sinulla on hyvät valmiudet työskennellä liiketalouden asiantuntijatehtävissä. Missä vain haluat työskennelläkin, tarvitset liiketalouden osaamista varmasti!

Liiketalouden opinnoissa valmistut ainutlaatuiseksi ammattilaiseksi, jolle ongelmien ratkaiseminen, haasteisiin vastaaminen ja työelämän uudistaminen ovat innostavaa arkea.

Monipuolista osaamista

Tradenomin opinnot antavat sinulle kattavan kuvan liiketoimintaosaamisesta käytännössä. Täydentävän osaamisen opinnot antavat sinulle mahdollisuuden rakentaa juuri sinulle sopivan osaamispaletin.

Joustavasti juuri sinun näköiseksesi osaajaksi

Joustavuus, opiskelijalähtöisyys ja tulevaisuuden ennakointi korostuvat liiketalouden koulutuksessa. Pakollisten opintojen ohella voit suunnitella opintojasi haluamallasi tavalla. Tutor-opettajasi tukemana voit painottaa valitsemiasi teemoja ja rakentaa omaa osaamisprofiiliasi ketterästi. Näin pääset hyödyntämään itsellesi sopivimmat opinnot Lahden ammattikorkeakoulusta, opiskelijavaihtokorkeakouluista ulkomailta tai verkko-opinnoista muista korkeakouluista.

Täydentävän osaamisen opinnoilla sinun näköisesi tutkinto

Jokaisen LAMKin opiskelijan opintoihin sisältyy tietty määrä yhteisen ja ammatillisen ydinosaamisen sekä täydentävän osaamisen opintoja. Tutkinnon ydinosaaminen muodostaa osaamisesi perustan ja takaa asiantuntijuuden. Täydentävällä osaamisella sinun on puolestaan mahdollista syventää tai laajentaa osaamistasi haluamaasi suuntaan ja rakentaa omia tavoitteitasi parhaiten palveleva, yksilöllinen tutkinto.

Voit täydentää osaamistasi paitsi omalta koulutustarjottimeltasi myös koko LAMKin yhteisestä alojen koulutustarjonnasta sekä opiskella eri tavoilla erilaisissa oppimisympäristöissä.

Euroopan moderneimmat oppimisympäristöt

Uudella NiemiCampuksella on Euroopan moderneimmat oppimisympäristöt, joissa opiskelet uusien, tulevaisuussuuntautuneiden menetelmien ja laitteiden avulla. NiemiCampukselta löytyy tiloja erilaisiin tarpeisiin kuten työpajatyöskentelyyn, hiljaiseen itsekseen tekemiseen, laboratoriotöihin, co-workingiin, teoriaopetukseen ja presentaatioihin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit

Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: