Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | liiketalous | verkko-opinnot

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuoto- ja verkkokoulutus
Lappeenranta
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous | verkko-opinnot

Tradenomina olet liiketalouden asiantuntija. Tunnet menestyvän ja kannattavan yritystoiminnan edellytykset. Osaat tehdä perusteltuja päätöksiä ja hoitaa itsenäisesti monipuolisia liiketalouden työtehtäviä.

Tradenomi (AMK) on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto, joka suuntaa talouden, hallinnon ja liiketoiminnan asiantuntijatehtäviin. Tradenomin työ voi painottua esimerkiksi taloushallintoon, myyntiin, markkinointiin, hankintoihin, asiakassuhteisiin tai liiketoimintaan. Näillä tehtäväalueilla tradenomit työskentelevät tyypillisesti johto-, kehitys- ja suunnittelutehtävissä sekä yrittäjinä.

Verkko-opiskelu Saimaan AMK:ssa on mahdollisuus sinulle, joka haluat suorittaa opiskelusi joustavasti elämäntilanteeseesi mukautuen.

Koulutukseen kuuluu orientaatio, joka järjestetään Lappeenrannassa 22.–23.8.2019. Orientaation jälkeen opiskelet 100 % verkossa. Halutessasi voit valita kursseja myös lähiopetustarjonnasta.

Tradenomiopintojen ensimmäisenä ja toisena vuonna opiskelet perusteet mm. yritystoiminnasta, markkinoinnista, taloushallinnosta, johtamisesta ja kansainvälistymisestä. Perusopintojen avulla muodostat kivijalan liiketalouden osaamisellesi.

Henkilökohtainen opettajatuutorisi tukee ja auttaa sinua valinnoissasi opintojen aikana. Osa opinnoista voidaan myös liittää opiskelun aikaisiin työtehtäviin (opinnollistaminen).

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti


Arvioinnit

Tradenomi (AMK) | liiketalous | verkko-opinnot ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!