Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Valokuvaus

Vapaa akatemia
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 3.8.2020
   
Päiväopinnot
Lahti
Kansanopistot
Valokuvauksen koulutus

Valokuvaus

Tutustu kuvan tekemisen ja kuvakerronnan laajaan kenttään. Tunne valokuvan kehityshistoria ja käyttöympäristöt. Opi visuaalisen viestinnän peruskäsitteet, käytännöt ja tekniikat, joiden avulla hallitset digitaalista työnkulkua. Löydä oma tapasi ilmaista valokuvalla.

Opiskelu vahvistaa mahdollisuuksiasi edetä taiteen ja visuaalisen muotoilun korkeakouluopintoihin. Koulutus sopii myös tavoitteelliselle harrastajalle.

Valokuvauksen koulutuksen sisältö

Valokuvausalan opinnoissa painotetaan valokuvausta itsenäisenä, monialaisena ilmaisuvälineenä ja kehitetään opiskelijan taiteellista ajattelua.

Valokuvauksen eri osaamisaloihin, kuten esim. kameratekniikkoihin, analogiseen valokuvaukseen, digitaaliseen työskentelyyn, valaisuun, valokuvataiteeseen ja dokumentaariseen kuvaan perehdytään lukuvuoden mittaan vaihtuvilla opintojaksoilla. Koulutukseen voidaan liittää työharjoittelujakso.

Valokuvaus osana taidekoulutusta

Valokuvausta opiskellaan taiteiden koulutuskokonaisuudessa, jossa yhteisinä opintoina on visuaalisen taiteen ja muotoilun perusaineita kuten piirustusta, sommittelua, värihahmotusta ja typografiaa.

Opiskelu Vapaan akatemian taidekoulutuksessa tarjoaa opiskelijalle tilaisuuden perehtyä laaja-alaisesti visuaalisen kulttuurin monimuotoisuuteen ja kokeilla oman taiteenalansa ohessa myös muiden alojen menetelmiä, tekniikkoja ja materiaaleja.

Opiskelijat voivat suorittaa osana opiskelua visuaalisen alan ja taidehistorian avoimen ammattikorkeakoulun ja yliopiston kursseja. Nämä opinnot voi myöhemmin hyväksyttää osaksi korkeakoulututkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla. Hakija voi liittää hakemukseensa sähköisen portfolion tai linkin verkkoympäristöön, jossa hän on julkaissut töitään.

Koulutukseen hakeutuvalla tulee olla käytössään oma digitaalinen järjestelmäkamera.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu kansanopistolinjalla on maksullista. Se oikeuttaa hakemaan KELAn opintotukea. Kysy lisätietoa opintomaksuista Vapaasta akatemiasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia

Vapaa akatemia on ensisijaisesti yliopistoon ja ammattikorkeakouluun tähtäävien nuorten aikuisten koulu. Akatemiassa voit opiskella taiteita, teatteria sekä kasvatustieteitä ja psykologiaa. Lukuvuoden mittaiset koulutukset antavat valmiuksia ja varmuutta tutkintotavoitteisiin opintoihin aikovalle. Opiskelu oikeuttaa opintotukeen muttei vähennä tukikuukausia tutkintotavoitteisesta opiskelusta. Vapaa akatemia...


Lue lisää oppilaitoksesta Vapaa akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vapaa akatemia

Sammonkatu 8
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.lahdenkansanopisto.fi

Arvioinnit

Valokuvaus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: