Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

LES MILLS GRIT®

Les Mills
Yhteenveto
2 päivää
Opintotukikelpoinen
10.4.2021
   
Etätoteutus
Päiväopinnot
Verkossa
Ammatillinen koulutus
GRIT®

LES MILLS GRIT®

Kouluttaudu GRIT®-ohjaajaksi

Rakastatko treenaamista ja sytytkö erityisesti korkeatehoisesta intervalliharjoittelusta? Siinä tapauksessa GRIT®-peruskoulutus on juuri sinulle!

LES MILLS GRIT® on korkean intensiteetin intervallitreeni (HIIT). Kyseessä on nopea ja intensiivinen treenimuoto, jonka aikana motivoidut haastamaan sekä fyysisiä, että henkisiä rajojasi. Tunti rakentuu eripituisiin työosioihin eli intervalleihin, joiden aikana tavoitellaan maksimaalista treenitehoa.

LES MILLS GRIT® sisältää kolme erilaista suuntausta – Strength, Cardio ja Athletic. Pääset haastamaan fyysisiä rajojasi räjähtävän musiikin tahdissa, motivoivan coachin seurassa.

Lataa Les Millsin esite

LES MILLS GRIT® Strength

Treenissä käytetään levytankoa, painolevyjä ja kehonpainoharjoituksia. Treenin avulla vahvistut ja kehität räjähtävyyttäsi.

LES MILLS GRIT® Cardio

Tehokkaat ja räjähtävät kehonpainoliikkeet haastavat aerobista kuntoasi ja tehostavat kalorikulutustasi.

LES MILLS GRIT® Athletic

Kehonpainoliikkeiden lisäksi hyödynnetään vaihdellen välineinä step-lautaa, levypainoa ja levytankoa. Tunnille on haettu vaikutteita eri urheilulajien maailmasta. Tunti kehittää nimensä mukaisesti kehon atleettisia ominaisuuksia: ketteryyttä, nopeutta, koordinaatiota sekä räjähtävyyttä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli siitä, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LES MILLS GRIT®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

GRIT®-koulutukseen hakeutuminen ei vaadi aiempaa koulutusta, mutta on hyvä huomioida että Les Mills -peruskoulutus on fyysisesti vaativaa. Hakijoilta odotetaan hyvää yleiskuntoa ja kokemusta saman tyyppisestä harjoittelusta.

Tutkinto / todistus

Läpäistyn peruskoulutuksen ja lisenssivideon jälkeen saat kansainvälisen lisenssin. Les Mills -ohjaajana voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Kustannukset

350€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LES MILLS GRIT®? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Les Mills

Kouluttaudu Les Mills -ohjaajaksi!

Haluatko luoda mieleenpainuvia treenielämyksiä ihmisille ympäri maailmaa? Kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi sinulla on mahdollisuus hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta yli 100 eri maassa. Les Mills -ryhmäliikuntatunnit ovat koreografioituja konseptitunteja, jotka antavat osallistujille tehokkaan, turvallisen ja hauskan treenin, ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Les Mills

Birger Jarlsgatan 57A
113 56 Stockholm

 Näytä puhelinnumero
www.lesmills.com


Arvioinnit
Arvioinnit
LES MILLS GRIT® ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta LES MILLS GRIT® täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: