Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Ammatillinen koulutus

LES MILLS CORE™

Les Mills, Verkossa (+1 sijaintia)
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
suomi ( + lisää )
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Seuraava aloitus
29 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Lataa esite
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 päivää
Opiskelukieli
suomi ( + lisää )
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Seuraava aloitus
29 kesäkuuta, 2024 katso lisätiedot
Lataa esite
Toteutustapa
Lähiopetus
alkaen 400 EUR + alv 24% / osallistuja

Video

LES MILLS CORE™

CXWORX®

Kouluttaudu LES MILLS CORE™-ohjaajaksi
Rakastatko treenaamista ja onko toiminnallinen keskivartaloharjoittelu sinun juttusi? Siinä tapauksessa LES MILLS CORE™ -peruskoulutus on oikea valinta sinulle!

LES MILLS CORE™ on yksinkertainen ja tehokas tunti, joka on suunniteltu vahvistamaan keskivartalon lihaksia eli vatsaa, selkää ja pakaroita.

LES MILLS CORE™ on tieteellisesti todistettu vahvistavan sekä syviä että pinnallisia keskivartalolihaksia ja kehittävän kehon toiminnallista voimaa. Tunnilla käytetään kuminauhaa (Les Mills SMART BAND), levypainoja, sekä kehon omaa painoa.

LES MILLS CORE™ -ohjaajana on hyvä olla kokemusta sekä voima- että toiminnallisesta harjoittelusta.

Koulutuksen sisältö
Voit valita haluatko osallistua suomenkieliseen live-koulutukseen vai englanninkieliseen online-koulutukseen. Koulutuksessa yhdistyvät sekä teoria, että käytännön harjoitukset. Tavoitteena on, että opit käyttämään oppimaasi teoriaa hyödyksi sekä liikkeiden tekniikassa että itse ohjaamisessa ja, että sinulla on työkalut jatkaa kehitystä Les Mills -ohjaajana.

Lisensioitu Les Mills -ohjaaja
Koulutuksen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksessa, jolla on kyseisen lajin Les Mills -keskuslisenssi. Kahden kuukauden kuluttua koulutuksen päättymisestä, sinun on aika näyttää meille taitosi: kuvaa tuntisi ja lähetä lisenssivideosi meille arvioitavaksi. Saatuasi videosta hyväksytyn, sinusta tulee virallisesti lisensioitu LES MILLS CORE™ -ohjaajana!

Se ei ole vain lisenssi, se avaa ovet työnhakuun yli 100 maassa ja yli 20 000 kuntokeskuksessa ympäri maailmaa. Lisenssisi on kuin kansainvälinen VIP-passi Les Millsin maailmaan. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

29 kesäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Hakeminen

Toivotamme kaikki tervetulleiksi!
Les Mills -peruskoulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pohjakoulutusta. Haluamme luoda oppimisympäristön, jossa kaikki voivat kukoistaa ja kehittyä! Mutta koulutus on fyysisesti haastava, joten olisi hyvä, että koet suoriutuvasi tunneista hyvin ja sinulla on aikaisempaa kokemusta tämän lajin tapaisesta harjoittelusta.   

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen saat kansainvälisen ohajajalisenssin. Lisensioituna Les Mills -ohjaajana voit hakea töitä yli 20 000 eri kuntokeskukseen, yli 100 maassa.

Kustannukset

25% opiskelija-alennus koodilla STUDENT25: 372 EUR (sis. 24% Alv) Norm. hinta: 496 EUR (sis. 24% Alv)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LES MILLS CORE™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Tervetuloa Les Millsille! Tarjoa muille elämää mullistavia treenikokemuksia kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi! Saat mahdollisuuden hakea työpaikkaa yli 20 000 keskuksesta yli 100 maassa. Les Millsin pitkälle kehitetyt ja valmiiksi koreografioidut ryhmäliikuntatunnit tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja hauskan treenin, jotka pohjautuvat viimeisimpiin tieteellisiin...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu