Ammatillinen koulutus

LES MILLS THE TRIP™

Les Mills, paikassa Helsinki
Pituus
2 päivää
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Lataa esite
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 päivää
Hinta
400 EUR + alv 24% (yht.496 EUR)
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Lataa esite
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

LES MILLS THE TRIP™

barre-ohjaajakoulutus

Sinustako THE TRIP™ -ohjaaja?

Oletko tavallista intohimoisempi treenaaja ja rakastat yli kaiken hyviä treenejä? Jos vastasit kyllä, on THE TRIP™ -koulutus oikea valinta sinulle!

THE TRIP™ on sisäpyöräilytunti, joka vie syketreenin aivan uudelle tasolle. Tällä tunnilla sinut kirjaimellisesti kuljetetaan uuteen maailmaan, missä unohdat ajan ja paikan. THE TRIP™ -tunnista ainutlaatuisen tekee sen taianomainen elokuvallinen kokemus. Tunti perustuu suurelta näytöltä tai screeniltä näytettävään elokuvaan, jossa kirit yhdessä asiakkaittesi kanssa läpi futurististen kaupunkien, pyöräilet ylös tulivuoren rinteitä ja kiihdytät läpi trooppisten metsien inspiroivan ja motivoivan musiikin tahtiin.

Pyöräilykokemuksesta on hyötyä THE TRIP™ -ohjaajalle, samoin kokemuksesta haastavista syketreeneistä.

Lataa Les Millsin esite.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa yhdistyvät teoria ja käytännön harjoitukset, joten pääset hiomaan suoritustekniikkaasi ja ohjaamistasi. Saat koulutuksen aikana molemmista yksilöllistä palautetta, mikä auttaa sinua kehittymään ohjaajana jo koulutuksen aikana. Koulutuksen aikana pidetään huoli siitä, että myös koulutuksen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut kehittyäksesi.

Les Mills -ohjaajan lisensiointi

Hyväksytyn peruskoulutuksen suorittamisen jälkeen voit alkaa ohjaamaan tunteja keskuksissa, joilla on kyseisen lajin lisenssi. Sinulla on kaksi kuukautta aikaa kuvata lisenssivideo ja lähettää se arvioitavaksi. Kun lisenssivideosi on läpäissyt arvioinnin, olet lisensoitu Les Mills -ohjaaja. Koska lisenssi on kansainvälinen, voit hakea töitä yli 20 000 lisensoidulta salilta 100 eri maasta.

Näin haet mukaan

Koulutus ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta. On kuitenkin tärkeää huomioida, että koulutus on fyysisesti rankka. Sinun tulee siis olla fyysisesti hyvässä kunnossa ja on suositeltavaa, että olet osallistunut kyseisen lajin tunneille ennen koulutukseen osallistumista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LES MILLS THE TRIP™, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

Les Mills -peruskoulutukseen osallituminen ei vaadi aikaisempaa ohjaajakokemusta. Pyrimme osallistavaan ympäristöön, jossa jokainen voi kukoistaa, vaikka koulutus voikin olla fyysisesti haastava. Jotta saat mahdollisimman paljon irti koulutuksesta, on hyvä fyysinen kunto, sekä aikaisempi kokemus kyseisen lajin tunneista iso etu.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen jälkeen, saat kyseisen lajin kansainvälisen ohjaajalisenssin. Les Mills -ohjaajana, voit hakea töihin yli 20 000 kuntokeskukseen yli 100 maassa.

Kustannukset

Saadaksesi 25% opiskelija-alennuksen, käytä koodia: STUDENT25 ja saat koulutuksen hintaan 372 EUR. (Norm. hinta 496 EUR.)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LES MILLS THE TRIP™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Les Mills
Biblioteksgatan 29
114 35 Stockholm

Tervetuloa Les Millsille! Tarjoa muille elämää mullistavia treenikokemuksia kouluttautumalla Les Mills -ohjaajaksi! Saat mahdollisuuden hakea työpaikkaa yli 20 000 keskuksesta yli 100 maassa. Les Millsin pitkälle kehitetyt ja valmiiksi koreografioidut ryhmäliikuntatunnit tarjoavat turvallisen, tehokkaan ja hauskan treenin, jotka pohjautuvat viimeisimpiin tieteellisiin...

Lue lisää oppilaitoksesta Les Mills ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu