🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatillisen tutkinnon osat

Henkilökohtainen avustaminen 60 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henkilökohtainen avustaminen 60 osp

Henkilökohtainen avustaminen on kaikille henkilökohtaisena avustajana työskentelystä kiinnostuneille suunnattu koulutus, jonka avulla saat lisää osaamista käytännön avustamistilanteisiin. Koulutus on käytännön läheinen ja sisältää paljon harjoituksia sekä koululla että asiakkaiden kanssa työpaikoilla.

Tavoitteena koulutuksessa on lisätä ammatillisia valmiuksiasi henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Henkilökohtainen avustaminen –tutkinnon osan suoritettuasi osaat toimia avustajana asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa vammaisuutensa tai sairautensa takia.

Osaat avustaa asiakasta turvallisessa liikkumisessa, siirtymisissä ja apuvälineiden käytössä sekä kaikissa arjen toiminnoissa kotona. Lisäksi osaat avustaa asiakasta myös työssä, opiskelussa ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa sekä tiedon käsittelyssä ja kommunikoinnissa.

Koulutus on käytännön läheinen ja sisältää paljon harjoituksia sekä koululla että asiakkaiden kanssa työpaikoilla.

Koulutus järjestetään päiväopetuksena 1-2 lähiopetuspäivää /viikko. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilökohtainen avustaminen 60 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu

Hakeminen

Henkilökohtainen avustaminen tutkinnon osan koulutus on suunnattu kaikille henkilökohtaisena avustajana toimiville tai työskentelystä kiinnostuneille.

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Vammaisalan ammattitutkinnossa kielitaitotasosuositus on B.2.1. 

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa. Vammaisalan ammattitutkinnossa kielitaitotasosuositus on B.2.1.

Tutkinto / todistus

Henkilökohtainen avustaminen 60 osp, tutkinnon osa vammaisalan ammattitutkinnosta

Kustannukset

Koulutukessa suoritettavan tutkinnon osan opiskelijamaksu on 115 € (alv 0%).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu