🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatillisen tutkinnon osat

Sairaanhoitotyössä toimiminen, 35 osp | Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
2 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Aloitus
2 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sairaanhoitotyössä toimiminen, 35 osp | Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat päivittää osaamistasi sairaanhoitotyössä toimimisessa, voit täydentää osaamistasi tällä sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan tutkinnon osalla.

Koulutuksen laajuus on 35 osaamispistettä (osp).

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen myötä osaat työskennellä sosiaali- ja terveysalan työn säädösten, toimintaperiaatteiden, arvojen ja eettisten periaatteiden mukaan sekä suunnitella työtäsi sairaanhoitotyössä ja tehdä yhteistyötä työryhmän ja verkoston kanssa. Osaat myös suunnitella, toteuttaa ja arvioida asiakkaan sairaanhoitoa ja huolenpitoa sekä toimia vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.

Opinnoissa opit käyttämään alan työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja sairaanhoitotyössä sekä opit toteuttamaan lääkehoitoa ja ohjaamaan palveluiden käytössä.

Opintojen alkaminen ja kesto

Opinnot alkavat 2.9.2024 ja arvioitu päättymispäivä on 10.1.2025. Koulutuksen kesto on noin viisi kuukautta. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opetuksena iltaisin. Koulutus sisältää iltaisin tapahtuvaa lähiopetusta 1-3 kertaa kuukaudessa. Koulutus sisältää myös ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä opiskelijan työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitotyössä toimiminen, 35 osp | Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

2 syyskuuta, 2024

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Hakuaika: 1.8.2024

Joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu
  • Hakuaika: Kysy lisätietoja

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet lähihoitajana työpaikassa, jossa sairaanhoitotyössä toimiminen -tutkinnon osan osaamisen hankkiminen onnistuu.

Voit hakeutua koulutukseen, mikäli olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat täydentää osaamistasi sairaanhoitotyössä toimimisessa. Hakijalla tulee olla sellainen terveydentila- ja toimintakyky, jota edellytetään sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittajalta.

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten tietojen perusteella.

Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 3 pistettä

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa 7.8.2024. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu