Ammatillisen tutkinnon osat

Lasten liikunnan edistäminen 60 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
9 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
9 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lasten liikunnan edistäminen 60 osp

Tutkinnon osa antaa osaamista lasten liikunnan suunnitteluun, motoristen perustaitojen kehittämiseen ja lasten liikunnan ohjaamiseen. Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta. Opinnot ovat monimuotokoulutusta, jotka voi suorittaa työn ohella.

Koulutuksen tavoite

Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja on osa liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnosta. Opinnot tukevat varhaiskasvatuksessa, koulussa ja harrastustoiminnassa toimivien henkilöiden osaamista alle 13-vuotiaiden lasten liikunnan ohjauksessa ja sen edistämisessä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on monimuotokoulutusta ja lähipäivät (4-7h) ovat arki-iltaisin ja lauantaisin, 1-3 päivänä kuukaudessa. Lasten liikunnan edistäminen -tutkinnon osa täydentää liikunta-alan osaamista ja vahvistaa lasten liikunnan suunnitteluun, motoristen perustaitojen kehittämiseen ja lasten liikunnan ohjaamiseen liittyviä taitojasi. Koulutuksen päätteeksi osoitat osaamisesi lasten liikunnan toimintaympäristössä käytännön työtehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lasten liikunnan edistäminen 60 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kysy lisätietoja

  • Monimuotototeutus
  • Oulu

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu

Hakeminen

Tutkinnon osan suorittaminen tukee varhaiskasvatuksessa, koulussa ja harrastustoiminnassa toimivien työntekijöiden osaamista alle 13-vuotiaiden suunnittelussa ja ohjaamisessa sekä sen edistämisessä. Haku koulutukseen tapahtuu OSAOn omilta sivuilta.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin opetuskieli, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Lasten liikunnan edistäminen 60 osp

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 115 € (alv 0 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu