🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatillisen tutkinnon osat

Saattohoidossa toimiminen, 15 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
2 kuukautta
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
2 kuukautta
Aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Saattohoidossa toimiminen, 15 osp

Lähihoitaja! Haluatko edistää saattohoidossa olevan ihmisen hyvinvointia ja elämänlaatua? Täydennä sosiaali- ja terveysalan osaamistasi Saattohoidossa toimiminen -tutkinnon osalla.

Koulutuksen laajuus on 15 osaamispistettä (osp).

Koulutuksen toteutus

Ryhmämuotoisena järjestettävä koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Lähiopetuspäiviä on koulutuksen aikana neljä. Muutoin koulutus toteutetaan itsenäisenä ja ohjattuna etäopiskeluna verkko-oppimisympäristöä hyödyntäen sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Saattohoidossa toimiminen, 15 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilla.

Koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja toimit lähihoitajan työssä yksiköissä, joissa toteutetaan saattohoitoa.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa. Tämän koulutuksen kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu