✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | sähköasennusmestari

OSAO
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Erikoisammattitutkinnot
Oulu

Alkavat koulutukset
Oulu
syyskuu 2023

Oulu
Kysy lisätietoja

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | sähköasennusmestari

Työskentelekö sähköasentajana ja olet suorittanut sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon? Haaveiletko alan työnjohto- ja suunnittelutehtävistä? Suorita sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto.

Ammatti ja opinnot

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinnon suorittaneena  sähköasennusmestarina sinulla on ammattitaito itsenäiseen sähkö- ja automaatioalan asennustöiden tekemiseen sekä asennustöiden johtamiseen monipuolisissa ympäristöissä. Suunnittelet, toteutat ja seuraat työryhmän toimintaa niin, että tulos- ja laatutavoitteet saavutetaan. Huolehdit työmaan turvallisuudesta ja varmistaa, että työryhmän tekemät asennukset täyttävät asiakkaan kanssa sovitut vaatimukset.

Tutkintoa suorittaessasi voit valinnoistasi riippuen erikoistua sähkö- tai automaatioasennuksien johtamiseen.

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella sähköasennusmestarilla (ent. sähköyliasentajalla) on rajoitettuun sähköpätevyyteen 1 määritelty soveltuva koulutus.

Koulutuksen aikana voit suorittaa sähköturvallisuustutkinnon 2 tai 1.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Pakollinen ammatillinen tutkinnon osa

  • Sähkö- ja automaatioalan työnjohto ja -suunnittelu, 30 osp
  • Pienjännitesähköasennusprojektien suunnittelu ja toteutus, 60 osp

Valinnaisia ammatillisia tutkinnon osia 90 osp riippuen hakijan työpaikasta

Opiskelun toteutusmuoto

Opiskelijat suorittavat opintonsa iltaopiskeluna 1-2 ilta/vko, klo 16-20, etäopetus sekä itsenäinen opiskelu.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinnon suorittanut sähköasennusmestari voi toimia sähkö- ja automaatioalan projekteissa työnjohto- ja suunnittelutehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | sähköasennusmestari, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon suorittaneet työelämässä olevat sähköasentajat. Sinulla tulee olla sähköalan vahva ammatillinen osaaminen, alan työpaikka sekä kokemusta esim. sähkö- ja automaatioalan projekteissa työnjohto- ja suunnittelutehtävissä, työnjohtajana, työryhmän vetäjänä tai esimiehinä toimimisesta.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, Sähköasennusmestari

Kustannukset

Opiskelijamaksu 250€. Mahdollinen sähköturvallisuustutkintomaksu (240€/2022).

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kotkantie 1
90250 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi


Arvioinnit
Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto | sähköasennusmestari ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.