Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oletko hakemassa korkeakouluun? Osallistu Hae korkeakouluun! -digimessuille 17.3.! Tapahtuma on maksuton.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja

Stadin AO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja

Stadin AO:n sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta voit valita automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutuksen. Alalla toimiminen vaatii loogista päättelykykyä, näppäryyttä sekä huolellisuutta, jotta asennukset ja laitteet toimivat turvallisesti.

Automaatioasentajan koulutus

Automaatioasentajan koulutuksessa harjoitellaan käyttämään modernia tietokoneteknologiaa esimerkiksi teollisuustuotannon, energiahuollon sekä kiinteistöjen, ylläpidon ja valvonnan vaatimissa automaatiojärjestelmissä. Automaatioasentajan opintoihin sisältyy työssäoppimista sekä opinnäytetyö.

Automaatioasentaja työelämässä

Sähköalan ammattilaisia tarvitaan teollisuuden koneiden, laitteiden sekä automaatiojärjestelmien käytössä, kunnossapidossa ja huollossa. Automaatioasentajan työtehtäviä ovat erilaisten säätö- ja valvomojärjestelmien asennus- ja kunnossapitotyöt sekä kappaletavaroiden automaatiojärjestelmien tunteminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2 - 3 vuotta. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa huomioidaan opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen ja suunnitellaan, millaista osaamista opiskelija tarvitsee ja miten se hankitaan eri oppimisympäristöissä.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin AO

Stadin AO

Stadin AO tarjoaa koulutusta yli 50:een eri ammattiin. Koulutukseen voi hakea ympäri vuoden. Yhteishaussa hakevat peruskoulunsa päättävät, ylioppilaat ja muut ilman toisen asteen tutkintoa olevat. Kaikki muut hakevat jatkuvassa haussa. Ammatilliset opinnot ovat päätoimisia ja kestävät yleensä noin 2–3 vuotta....


Lue lisää oppilaitoksesta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin AO

Hattulantie 2
00550 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.hel.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele logistiikkaa

Suorita logistiikan perustutkinto ja valmistu yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi Salon seudun ammattiopistosta.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: