Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja

OSAO
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Elokuu
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Oulu
Ammatilliset perustutkinnot

Video

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja

Tulevaisuus sähkö- ja automaatiotekniikan parissa

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto antaa perusosaamisen lisäksi valmiudet erilaisiin sähköalan asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin rakennus- ja energia-aloilla sekä alan teollisuudessa. Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta valmistut automaatioasentajaksi.

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinnon sisältö

Sähkö- ja automaatioalan opinnoissa perehdytään sähkötekniikan, automaatiotekniikan ja tietotekniikan perusosaamiseen. Opinnoissa painotetaan myös työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja sähköturvallisuusmääräysten mukaisia työtapoja. Lisäksi opintoihin kuuluu yrittäjyyttä.

Pakollisina tutkinnon osina koulutukseen kuuluu muun muassa kappaletavara-automaatiota ja prosessiautomaatiota. 

Työtehtävät sähkö- ja automaatioalalla

Automaatioasentajat hallitsevat automaatiojärjestelmien huollon, asennuksen ja kunnossapidon. 

Automaatioasentajat työskentelevät esimerkiksi uudis- ja korjausrakennustyömailla, teollisuus- ja energialaitoksissa sekä asennus- ja huoltoliikkeissä. Myös automaatiojärjestelmien koneiden ja laitteiden asennus työllistää sähkö- ja automaatioalan ammattilaisia. Alalla työskentely edellyttää huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, automaatioasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | automaatioasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: