Ammatillisen tutkinnon osat

Sairaanhoitotyössä toimiminen, 35 osp

OSAO, paikassa Oulu
Pituus
5 kuukautta
Pituus
5 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sairaanhoitotyössä toimiminen, 35 osp

Jos olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja haluat päivittää osaamistasi sairaanhoitotyössä toimimisessa, voit täydentää osaamistasi tällä sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisalan tutkinnon osalla.

Koulutuksen laajuus on 35 osaamispistettä (osp).

Opiskelun toteutusmuoto

Ryhmämuotoisena järjestettävä koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä opiskelijan olemassa olevalla työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen myötä osaat työskennellä sosiaali- ja terveysalan työn säädösten, toimintaperiaatteiden, arvojen ja eettisten periaatteiden mukaan sekä suunnitella työtäsi sairaanhoitotyössä ja tehdä yhteistyötä työryhmän ja verkoston kanssa.
Osaat myös suunnitella, toteuttaa ja arvioida asiakkaan sairaanhoitoa ja huolenpitoa sekä toimia vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.

Opinnoissa opit käyttämään alan työmenetelmiä, -välineitä ja materiaaleja sairaanhoitotyössä sekä opit toteuttamaan lääkehoitoa ja ohjaamaan palveluiden käytössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sairaanhoitotyössä toimiminen, 35 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilla.

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet lähihoitajana työpaikassa, jossa sairaanhoitotyössä toimiminen -tutkinnon osan osaamisen hankkiminen onnistuu.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin, joka on Oulussa. Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu