🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammatilliset perustutkinnot

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja

OSAO, paikassa Haukipudas
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
7 elokuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
7 elokuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja

Sisustustekstiilien valmistajana toteutat sisustus- ja käyttötekstiilejä ja tuotteita asiakaslähtöisesti koteihin, yrityksiin tai julkisiin tiloihin. Sisustustekstiilien valmistajan työ sopii sisustamisesta ja tekstiilituotteiden valmistamisesta kiinnostuneille.

Ammatti ja opinnot

Sisustustekstiilien valmistajana sinulla on tekstiilimateriaalien ja kankaiden ominaisuuksien tuntemusta sekä väri- ja tilasuunnittelun perusteiden osaamista. Hallitset laadukkaat valmistuksen ja viimeistyksen työmenetelmät. Tunnet muotoilun ja sisustuksen tyylejä ja osaat soveltaa tietojasi työskentelyssäsi.

Opinnot sisältävät mm. sisustustekstiilien toteutuksen suunnittelua asiakastoiveet ja kohteena oleva tila huomioiden, tekstiilimateriaalien ja kankaiden rakenteiden tuntemusta, tekstiilien värjäys- ja kankaanpainantamenetelmien harjoittelua, tuotteiden mitoitusta, kaavoitusta ja ompelua sekä tuotteiden valmistusta ja viimeistelyä. Opit myös työskentelyn ja sen tuloksien dokumentointia sekä viestimään osaamisestasi digitaalisissa kanavissa. Opinnoissa huomioidaan taloudellisuuden ja kestävän kehityksen periaatteet. Opiskelun aikana työskentelet yksin tai tiimissä asiakaslähtöisissä työtehtävissä oppilaitoksessa ja työpaikoilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekstiili- ja muotialan perustutkinto | sisustustekstiilien valmistaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

7 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Haukipudas
  • Hakuaika: jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Haukipudas
  • Hakuaika: yhteishaku

joustavasti

  • Oppisopimuskoulutus
  • Haukipudas
  • Hakuaika: jatkuva haku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Kielitaidon arviointi

Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Tekstiili- ja muotialan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.

Tutkinto / todistus

Tekstiili- ja muotialan perustutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu