Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time studies

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
englanti
Autumn
Viimeinen hakuaika: Joint application
   
Lähiopetus
Oulu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time studies

Tavoite

Kiinnostaako sinua kansainvälinen ura Suomessa tai ulkomailla? International Business tutkinto-ohjelma on tarkoitettu niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin opiskelijoille, joita kiinnostaa ura esim. kansainvälisen liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin, johtamisen tai yrittäjyyden saralla. Opinnot on suunniteltu vastaamaan kansainvälisesti suuntautuneiden yritysten tarpeisiin työelämälähtöisesti.

Koulutuksen sisältö

Opinnot kehittävät innovatiivisessa kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kansainvälisessä työympäristössä tarvittavia taitoja. Opintoihin sisältyy niin ulkomaankaupan, myynnin ja markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, laskentatoimen kuin johtamisen ja eri kielten opintojaksoja. Monikulttuurisessa oppimisympäristössä kehittyvät tarpeelliset kieli- ja vuorovaikutustaidot. Opinnot antavatkin hyvät valmiudet työskennellä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Opetuskieli on englanti. Lähi- ja verkko-oppimisympäristöjä hyödyntävät opinnot sisältävät mm. luentoja sekä ryhmä- ja yksilötehtäviä.

Työelämäyhteistyössä toteutetut projektit, opinnäytetyö ja käytännön harjoittelu mahdollistavat työelämään tutustumisen ja verkostoitumisen jo opintojen aikana. Opintojen aikana voit sisällyttää opiskelujakson vaihto-opiskelijana jossakin partnerikorkeakouluistamme ulkomailla tai suorittaa työharjoittelujakson ulkomailla.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Business Administration, Tradenomi (AMK)

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, opettajan pedagogisia opintoja, ammatillisia erikoistumisopintoja, avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä täydennyskoulutusta. Oulun ammattikorkeakoulussa voit opiskella kulttuuria, liiketaloutta, luonnonvara-alaa, sosiaali- ja terveysalaa sekä tekniikkaa. Oppilaitos järjestää kaksi ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta kokonaan englanniksi. Opetuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Kotkantie 1
90250 Oulu

Arvioinnit
Bachelor of Business Administration | International Business | full-time studies ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.