✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
tammikuu 2024
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Oulu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | monimuotototeutus

Tietojenkäsittelyn tradenomina pääset suunnittelemaan ja kehittämään digitalisaation mukanaan tuomia ratkaisuja, joita käytämme päivittäin kuten verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia. Koulutuksessa opit tietoja ja taitoja, joita voit hyödyntää digitalisoituvan yhteiskunnan rakentajana ja yritysten liiketoiminnan tehostajana. Tervetuloa opiskelemaan tietojenkäsittelyn tradenomiksi Oulun ammattikorkeakouluun!

Tietojenkäsittelyn tradenomin opintojen aikana opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja testaamaan interaktiivisia verkkopalveluja, mobiilisovelluksia ja pelejä. Opiskelussa käytetään tiimityöskentelyä, projektimaista oppimista ja uusimpia laiteriippumattomia frontend-tekniikoita. Toimit eri rooleissa ja tehtävissä opiskelun aikaisissa projekteissa. Opiskelet liiketalouden ja markkinoinnin perusteita ja osaat soveltaa niitä organisaatioiden liiketoiminnan tarpeisiin. Osaat hyödyntää tietojenkäsittelyn sekä digitaalisen- ja sosiaalisen median mahdollisuuksia organisaatioiden ongelmien ratkaisuissa ja liiketoiminnan tukena. Opiskelu rytmittyy toisiaan seuraaviin moduuleihin, joissa ensin opit uusia tietoja ja taitoja ja sitten sovellat niitä käytäntöön erilaisissa projektitöissä.

Koulutuksen sisältö

Tietojenkäsittelyn koulutuksessa opit suunnittelemaan, kehittämään ja testaamaan erilaisia verkkopalveluja ja mobiilisovelluksia. Koulutus sisältää erilaisia ohjelmistokehitykseen liittyviä aihealueita keskittyen ensimmäisen kolmen lukukauden aikana nykyaikaiseen web-kehitykseen, jonka jälkeen opitaan mobiilikehityksen tekniikoita.

Opiskelu rytmittyy ensin opittaviin uusiin tietoihin ja taitoihin, joita sitten hyödynnetään tiimeissä tehtävissä projekteissa. Samalla opit ohjelmistoalan projektikäytänteitä ja pääset toimimaan erilaisissa rooleissa. Kehitettävät verkkopalvelut ja sovellukset ovat interaktiivisia. Tärkeänä osana opiskeluun kuuluu käyttäjäkokemuksen ja käytettävyyden suunnittelua sekä käyttöliittymän suunnittelua ja toteutusta.  Asiakkaiden tarpeiden ja asiakasymmärryksen keräämistä opiskellaan palvelumuotoilun työvälineitä käyttämällä. Opit myös hallitsemaan liiketoimintaan ja digitaaliseen markkinointiin liittyviä asioita, kuten hakukoneoptimointia, sosiaalisen median sovellusten kehittämistä sekä liiketoiminnan kannalta tärkeää datan analysointia. Erilaisia sisältöjä, kuvia, videoita ja animaatioita opitaan tuottamaan esim. digitaalisen markkinoinnin avuksi, verkkosivuille ja verkkokauppoihin. Pelialasta kiinnostuneet voivat profiloitua yhden lukukauden ajan osallistumalla kampuksella järjestettäviin päiväopintoihin.

Koulutuksen toteutus

Tietojenkäsittelyn opiskelua varten voi hakeutua joko päivä- tai monimuoto-opintoihin.

Monimuoto-opinnot alkavat aina tammikuussa ja opetus tapahtuu iltaisin ja verkossa. Opetusillat koostuvat sekä luennoista että ohjaustunneista. Luennot tallennetaan, ja tämä mahdollistaa hyvin opiskelun myös työn ohella.

Mitä tietojenkäsittelyn tradenomi tekee?

Digitalisoitumisen myötä tietojenkäsittelyn tradenomeja työskentelee hyvin monenlaisissa yrityksissä ja julkisen sektorin organisaatioissa. Tietojenkäsittelyn tradenomin työ on luonteeltaan asiantuntijatyötä ja he sijoittuvat erilaisten sovellusten ja digitaalisten palvelujen kehittämis- ja testaustehtäviin sekä myynti-, asiakaspalvelu- ja johtotehtäviin. Ammattinimikkeitä voivat olla esimerkiksi

  • sovellus-, ohjelmisto- tai pelisuunnittelija
  • ohjelmistokehittäjä
  • sovelluskehittäjä
  • web designer
  • järjestelmäasiantuntija
  • analyytikko
  • projektipäällikkö
  • it-asiantuntija.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun ammattikorkeakoulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | tietojenkäsittely | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: