Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinnon osa| Ketterä projektiosaaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan perustutkinnon osa| Ketterä projektiosaaja

 Ketterä projektiosaaja | Liiketoiminnan perustutkinnon osa

Opi menestyvä projektinhallinta ja toteutus! Laadi kattava projektisuunnitelma ja arvioi resurssit, aikataulut ja riskit tarkasti. Kehitä tehokasta viestintää sidosryhmille ja kehitä samalla tiimityöskentelytaitojasi projektin seurannan ja arvioinnin avulla.

Tutkinnon sisältö

Tutkinnon osan laajuus on 15 osaamispistettä ja muodostuu kahdesta aihekokonaisuudesta: projektin valmistelu ja suunnittelu sekä projektin toteutus, seuranta ja raportointi.

Koulutus sisältää mm. aiheet

  • projektisuunnitelman laatiminen (projektin tausta, tavoitteet ja kohderyhmä)
  • resurssien, aikataulujen ja riskien arviointi ja kartoittaminen
  • viestintä sidosryhmille eri viestintäkanavia käyttäen
  • projektin etenemisen seuranta ja arviointi
  • tiimityöskentely

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on tietokone ja hallitset tietokoneen peruskäytön sekä suomen kielen taidon. Puuttuvan ammattitaidon hankkimiseksi ja tutkinnon osan suorittamiseksi tarvitset alan työpaikan, jossa voit olla työsuhteessa, harjoittelussa tai oppisopimuksella.

Huom! Ammatillisten perusopintojen opiskelu ei vie sinulta mahdollisuutta korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiöön.

Toteutus

Koulutus sisältää etäopetusta verkossa, itsenäistä työskentelyä ItsLearning -oppimisympäristössä sekä osaamisen hankkimista käytännön työtehtävissä. Opetusta verkossa joka toinen keskiviikko klo 9-15, ajalla 28.2-24.4.2023.

Kenelle

Tutkinnon osa on suunnattu henkilöille, jotka toimivat jo pienissä projekteissa ja tarvitsevat vahvistusta omaan osaamiseensa tai henkilöille, jotka tulevat tarvitsemaan projektissa toimimisen taitoja myöhemmin. Ketterä ja joustavasti organisoiva projektiosaaja on muuttuvan työelämän toimija, jolla pysyy projektien langat käsissä. Tutkinnon osan suorittamisesta saa erillisen todistuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinnon osa| Ketterä projektiosaaja , voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto

Kustannukset

Ammatillinen perustutkintokoulutus on maksutonta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinnon osa| Ketterä projektiosaaja ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu