Ammatillisen tutkinnon osat

Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa| Visuaalisen viestinnän projektiosaaja

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
30 tammikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Seuraava aloitus
30 tammikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa| Visuaalisen viestinnän projektiosaaja

Visuaalisen viestinnän projektiosaaja | Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa

Omaksut koulutuksessa visuaalisen viestinnän perusteet sekä graafisen suunnittelun ohjelmien (Adobe Creative Cloud) peruskäytön. Lisäksi perehdyt projektinhallinan menetelmiin ja työtapoihin. Tavoitteena on, että opit suunnittelemaan ja toteuttamaan julkaisuja huomioiden organisaation graafinen ilme, noudattamaan graafista ohjeistusta sekä toimimaan ammattitaitoisesti alan projekteissa.

Tutkinnon sisältö

Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnonosa
Projektinhallinta (60 osp).

Koulutuksen sisältönä mm.

  • Projektin suunnittelu ja toteutus
  • Projektin seuranta ja raportointi
  • Visuaalinen suunnittelu; kuvailmaisu, sommittelu, typografia ja värimaailma
  • Tekijänoikeus, graafinen ohjeistus jne.
  • Adobe Photoshop, kuvankäsittelyn perusteet
  • Adobe Illustrator, vektorigrafiikka logosuunnittelussa ja julkaisuissa
  • Adobe InDesign, erilaisten julkaisujen taittaminen

Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että käytössäsi on toimiva tietokone sekä verkkoyhteydet. Osallistumisvaatimuksena on lisäksi tietokoneen peruskäyttötaidot sekä sujuva suomen kieli. Osaamisen hankkimista ja näyttöjä varten tarvitset myös alan työ-/työssäoppimispaikan, jossa pääset tekemään visuaalisen viestinnän työtehtäviä.

Toteutus

Koulutus sisältää etäopetusta verkossa, itsenäistä työskentelyä itslearning -oppimisympäristössä sekä osaamisen hankkimista työelämässä. Opetus tapahtuu verkon välityksellä joka toinen viikko, tiistaisin klo 9–15, ajalla 30.1.2024 – 6.6.2024. Näytöt suoritetaan työelämän aidoissa työtehtävissä opetusjakson jälkeen.

Kenelle

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat työskennellä graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän projekteissa. Sinulla on jo aiempaa osaamista markkinoinnista tai visuaalisuudesta, olet markkinointihenkinen ja sinulla on halu ja motivaatio kehittyä visuaalisen viestinnän ja projektinhallinnan tehtävissä.

Jokainen hakija haastatellaan, minkä jälkeen tehdään päätös koulutukseen osallistumisesta ja tutkinnon suorittamisesta. Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan, lähtötaso huomioiden. Koulutukseen osallistuvilta vaaditaan sujuvaa suomen kielen osaamista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa| Visuaalisen viestinnän projektiosaaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

30 tammikuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Ammattitutkintokoulutus on maksutonta oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla täytyy olla alan työpaikka. Omaehtoisena koulutuksena tutkinnonosakoulutuksen hinta on 200 €. Opiskelija saa koulutuksen ajaksi Adobe Creative Cloud -ohjelmat käyttöönsä veloituksetta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinnon osa| Visuaalisen viestinnän projektiosaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Purokatu 1
21200 Raisio

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...

Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu