🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Muotoilija (AMK) | visuaalisen viestinnän muotoilu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Muotoilija (AMK) | visuaalisen viestinnän muotoilu | päivätoteutus

kampus, kolme ihmistä ja lab logo

Muotoiluinstituutin visuaalisen viestinnän muotoilun koulutuksesta valmistut monipuoliseksi visuaalisen alan osaajaksi. Opinnot rakentuvat graafisen suunnittelun traditioon, jonka keskiössä on visuaalisten viestien tulkinta ja uusien merkitysten ja viestien luominen.

Erikoistu graafiseksi suunnittelijaksi, pakkausmuotoilijaksi tai brändääjäksi

Kehityt opinnoissa ymmärtämään ja luomaan erilaisia kuvia, viestejä, sisältöjä ja rakenteita, joihin liittyy visuaalinen ilmaisu. Voit erikoistua graafiseksi suunnittelijaksi, pakkausmuotoilijaksi tai brändääjäksi oman intohimosi mukaisesti, ja pääset opettelemaan visuaalisten ilmeiden suunnittelua, kuvitusta, julkaisusuunnittelua, typografiaa, infografiikkaa tai mainonnan suunnittelua, pientä osaa opintotarjottimestamme raottaaksemme.

Visuaalisen viestinnän koulutus toteutetaan toimintaympäristössä, jossa luovalla yhteisöllä ja yhteisöllisyydellä on suuri merkitys. Uudet tilat ja laitteet mahdollistavat monipuolisen ja ajanmukaisen oppimisen, joka tapahtuu kiinteässä yhteydessä työelämään. Valmistuneet huippuammattilaiset ovat mukana opetuksen kehittämisessä ja toteutuksessa sekä tekevät kanssasi työelämäprojekteja ja hankkeita. Näin jo visuaalisen viestinnän opintojen aikana rakennat ammatillista verkostoa ja ymmärrystä visuaalisten suunnittelijoiden moninaisiin ja muuttuviin työprosesseihin ja tehtäviin.

Voit rakentaa kiinnostuksesi mukaista asiantuntijuutta ja oppia uusia työtapoja, ohjelmistoja ja laitteita monialaisissa oppimisympäristöissä. Visuaalisen viestinnän muotoilun ammattiopintojesi lisäksi voit kasvattaa ammattiosaamistasi täydentävän osaamisen sisällöillä. Henkilökohtaisen tutoroinnin avulla sinua ohjataan kehittämään omia vahvuuksiasi niin, että osaamisesi on kilpailukykyistä tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 75 op
Yhteinen ydinosaaminen 15 op
Ammatillinen ydinosaaminen 60 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 120 op

Harjoittelu 30 op
Opinnäytetyö 15 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muotoilija (AMK) | visuaalisen viestinnän muotoilu | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muotoilija (AMK) | visuaalisen viestinnän muotoilu | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu