Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan ammattitutkinto | media-alan osaaja

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 15.5.2020
   
Päiväopinnot
Inari
Ammattitutkinnot

Media-alan ammattitutkinto | media-alan osaaja

Media-alan osaaja


Media-alan ammattitutkinto | media-alan osaaja


Media-alan koulutuksessa tehdään sekä elokuvia että animaatioita, osallistutaan tapahtumien järjestämiseen sekä paljon muuta. Opetus tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa saamelaiskulttuurikeskus Sajoksessa Inarissa. Saamelaiskulttuuri, monikulttuurisuus, ja pohjoinen ulottuvuus ovat työskentelyn punaisina lankoina.

Media-alan osaajan opinnot

Opintojen aikana tehdään erilaisia toteutuksia monikameratuotannoista ja elokuvista aina lehteen sekä radioon. Opinnoissa työskennellään sekä ryhmissä että itsenäisesti.

Opintoihin sisältyy muun muassa Skabmagovat-elokuvafestivaalientekninen toteutus sekä Ijahis idja –musiikkifestivaalinsuoran verkkolähetyksen tekeminen.

Media-alan osaaja työelämässä

Media-alan koulutuksesta saat valmiudet toimia alan laajalla kentällä. Opinnoista on laajaa yleissivistävää hyötyä kaikenlaisessa työ- ja harrastustoiminnassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto | media-alan osaaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan suoraan Saamelaisalueen koulutuskeskukseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydän oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | media-alan osaaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Saamelaisalueen koulutuskeskus

» Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

Saamelaisalueen koulutuskeskus

Menesjärventie 4
99870 Inari

 Näytä puhelinnumero
www.sogsakk.fi

Arvioinnit

Media-alan ammattitutkinto | media-alan osaaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.