Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammatilliset perustutkinnot
Ei arviointeja

Talotekniikan perustutkinto | Putkiasentajan koulutus

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
7 elokuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
7 elokuuta, 2023 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Talotekniikan perustutkinto | Putkiasentajan koulutus

Talotekniikan perustutkinto | Putkiasentajan koulutus

Kiinnostaako sinua itsenäinen ja vaihteleva työ? Haluatko toteuttaa ihmisten asumiseen vaikuttavia laadukkaita ja terveellisiä LVI-järjestelmiä? Oletko näppärä ja palvelet asiakkaita mielelläsi? Putkiasentajan koulutus voisi olla sinulle sopiva.

Putkiasentajana osaat lukea sekä talonrakentamiseen että LVI-järjestelmien rakentamiseen liittyviä piirustuksia. Otat tarkkaan huomioon työn turvallisuuden. Ympäristötietoisuus talotekniikka-alalla edellyttää uusia tietoja esimerkiksi eri materiaalien ominaisuuksista, mutta ennen kaikkea eri ratkaisujen energiataloudellisuudesta.

Koulutuksessa perehdyt monipuolisesti LVI-järjestelmiin

Koulutuksessa opit tekemään uudisrakennuksiin liittyvät vesijohto-, viemäri- ja lämmitysverkoston putkistoasennukset piirustusten ja työselityksen mukaisesti. Opit suunnittelemaan, asentamaan ja huoltamaan kiinteistöjen lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteita ja -järjestelmiä. Tietojenkäsittelytaidot ovat myös tärkeä osa putkiasentajan ammattitaitoa, koska LVI-automaatio lisääntyy koko ajan.

Koulutuksen aikana voit suorittaa seuraavat lupakorttikoulutukset:

  • työturvallisuus
  • tulityö
  • vesityö
  • hätäensiapu

Lisäksi opintoihin voidaan sisällyttää osioita esimerkiksi itsenäisenä ammatinharjoittajana toimimisesta ja työn tekemisestä yksityiselle asiakkaalle.

Putkiasentajilla riittää töitä!

Putkiasentajan työtehtävät koostuvat lämmityksen, vesihuollon, viemäröinnin ja ilmastoinnin asennuksista, korjauksista ja huolloista. Uudisrakennusten lisäksi putkiasentajia työllistävät yhä enemmän vanhojen rakennusten saneeraustyöt, joissa talotekniikkaa joudutaan uusimaan. Ammatillisista perustutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Ammattinimikkeitä: Putkiasentaja, putkimies, LVI-Asentaja, Ilmastointiasentaja

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talotekniikan perustutkinto | Putkiasentajan koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

7 elokuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Salo

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talotekniikan perustutkinto | Putkiasentajan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu