Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotukikelpoinen
Ammatilliset perustutkinnot
Salo

Alkavat koulutukset
Salo
7.8.2023

Salo
Joustavasti
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus / Salon seudun ammattiopisto

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus

Kiinnostaako sovellusten suunnittelu ja ohjelmointi – valitse ohjelmistokehittäjän koulutus

Jos olet kiinnostunut sovellusten suunnittelusta, ohjelmoinnista ja mediasisällön tekemisestä, ohjelmistokehittäjän suuntautumisvaihtoehto tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnossa voisi olla sinulle oikea valinta. Koulutuksessa opit, miten webbi- ja mobiilisovelluksia tai pelejä suunnitellaan ja ohjelmoidaan.

Ohjelmistokehittäjän työtehtävissä tarvitaan ongelmanratkaisutaitoja, pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Kekseliäisyys ja luovuus ovat hyviä taitoja, jos haaveilet vaikkapa pelinkehittäjän urasta. Näitäkin taitoja harjoitellaan opiskelun aikana.

Ohjelmistokehittäjän koulutus on käytännönläheistä

Koulutuksessa opetellaan monipuolisesti ohjelmistotuotannossa tarvittavia sovelluksia ja ohjelmointikieliä. Opit ohjelmoimaan, laatimaan käyttöliittymiä ja dokumentoimaan omaa työskentelyäsi. Harjoitustöissä pääset tekemään aitoja asiakastöitä, joissa opit tekemään toimivia ja helppokäyttöisiä ohjelmistoja. Harjoitustöissä opetellaan huomioimaan asiakkaan toiveet, ja samalla opit projektityöskentelyn perusteita.

Koulutuksessa opit myös tuottamaan erilaista digitaalista sisältöä sovellusten tueksi: mm. 3D-malleja, robotiikan alkeita sekä video- ja audiosisältöä.

Esimerkkejä koulutuksen sisällöistä:

  • webbi-ohjelmointi ja tietokannat
  • käyttöliittymän suunnittelu
  • pelisuunnittelu ja peliohjelmointi
  • lisätyn todellisuuden sovellukset

Ohjelmistokehittäjä työllistyy nopeasti

Ohjelmistokehittäjän koulutus antaa valmiudet työllistyä esimerkiksi yksityisiin ohjelmistoalan yrityksiin. Heitä työskentelee paljon myös kuntien ja kaupunkien palveluksessa, kuten tietohallinnossa.

Ohjelmistokehittäjän työhön kuuluu ohjelmistojen kehitystyötä, joka voi pitää sisällään itse ohjelmoinnin lisäksi ylläpitoa, uusien ominaisuuksien suunnittelua tai käyttäjätukea. He työskentelevät pääosin työryhmän jäsenenä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto antaa hyvät valmiudet jatkaa alan opintoja ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa.

Alalla on käytössä mm. seuraavia ammattinimikkeitä: ohjelmistosuunnittelija, ohjelmistokehittäjä, ohjelmoija, front-end-kehittäjä, back-end-kehittäjä, full-stack-kehittäjä, pelisuunnittelija, peliohjelmoija, 3D-malllintaja, AV-tuottaja.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,6)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | Ohjelmistokehittäjän koulutus täytä seuraavat tiedot: