Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukio
Yhteenveto
Noin 3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Ruovesi
Lukiot ja erikoislukiot
Urheiluvalmennuksen linja

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukion Urheiluvalmennuslinjalla voit yhdistää urheiluharrastuksen ja lukio-opinnot. Kaikille opiskelijoille laaditaan yksilöllinen kirjallinen tavoitesuunnitelma ja harjoituspäiväkirja. Tällä hetkellä valmennusryhmät ovat jääkiekossa, elektronisessa urheilussa, pesäpallossa sekä kunto- ja terveysliikunnassa.

Urheilulinjalla on mahdollisuus oman/omien liikuntalajin/-lajien ja monipuolisten liikuntataitojen harjoitteluun. Tavoitteena on tukea opiskelijan oman urheilulajin/-lajien harjoittelua. Lajivalmennus eriytetään kunkin opiskelijan yksilöllisen kehitystason mukaisesti. Valmennus sisältää fysiikkaharjoituksia, nopeus- ja voimavalmennusta. Urheiluvalmennuksessa on mahdollista painottaa myös kunto- ja terveysliikuntaa.

Aamu- ja iltapäiväharjoitukset pyörivät säännöllisesti seuravalmentajien vetäminä. Fysiikkavalmennusohjelmat järjestetään yhteisesti eri lajien kesken. Valmennusta on tarjolla opintojen aikana yhteensä 12 opintopisteen verran.

Esports - elektroninen urheilu

Linjalle otetaan enintään 16 valmennettavaa. Pelivalmennusta on lukion aikana 12 opintopisteen verran. Lisäksi elektronisen urheilun opiskelijat voivat valita lajiharjoittelua tukevia urheiluvalmennuslajien yhteisiä fysiikka- ja mentaalivalmennuksen kursseja ja koulun ulkopuolella suoritettavia hyväksi luettavia kursseja.

Esportsin eli elektronisen urheilun opetus on osa urheiluvalmennuslinjaa. Esports- linjan opinnot painottuvat fyysiseen, psyykkiseen ja taktiseen valmennukseen. Opinto-ohjelmaan kuuluu kilpapelaamista ja siihen liittyvää valmennusta, joista osa suoritetaan lukujärjestyksen ulkopuolella. Keskiössä on opiskelijoiden hyvinvointi ja terveys. Tiimityöskentelyyn, yrittäjyyteen ja terveellisiin elämäntapoihin kiinnitetään opinnoissa erityistä huomiota.

Pelaajien käytössä ovat sekä koulun koneet ja peliluokka että heidän omat koneensa kotona. Opiskelijat pitävät valmennus- / suorituspäiväkirjaa pelaamisesta ja fyysisen liikunnan suorituksistaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluvalmennuksen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakijan tulee toimittaa linjan esitietolomake, ainevalintakortti, motivaatiokirje ja muut mahdolliset harrastuneisuutta osoittavat liitteet oppilaitokseen. Liitelomakkeet ja lisätiedot löytyvät osoitteesta www.sasky.fi/ruovedenlukio. 

Urheiluvalmennuslinjan lukuaineiden keskiarvoraja on 7,0. Valinta tehdään motivaatiokirjeen ja lisänäytöstä saatujen pisteiden kokonaissumman perusteella. Hakijalta odotetaan riittäviä lajitaitoja ja aiemmin osoitettua aktiivista lajiharrastusta.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Kustannukset

Urheiluvalmennuksen opiskelijoille on varattu koulun läheltä edullisia vuokra-asuntoja. Tiedustele lisää oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluvalmennuksen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee lukuvuoden 2021-2022 115 opiskelijaa. Opiskelijoita on yli 30 paikkakunnalta. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Ruoveden lukio on ollut...


Lue lisää oppilaitoksesta Ruoveden lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

 Näytä puhelinnumero
peda.net

Arvioinnit
Urheiluvalmennuksen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Urheiluvalmennuksen linja täytä seuraavat tiedot: