Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukio
Yhteenveto
Noin 3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Ruovesi
Lukiot ja erikoislukiot

Urheiluvalmennuksen linja

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukion Urheiluvalmennuslinjalla voit yhdistää urheiluharrastuksen ja lukio-opinnot. Kaikille opiskelijoille laaditaan yksilöllinen kirjallinen tavoitesuunnitelma ja harjoituspäiväkirja.  Tällä hetkellä valmennusryhmät ovat pesäpallossa, jääkiekossa ja elektronisessa urheilussa.

Urheilulinjalla on mahdollisuus oman/omien liikuntalajin/-lajien ja monipuolisten liikuntataitojen harjoitteluun. Tavoitteena on tukea opiskelijan oman urheilulajin/-lajien harjoittelua. Lajivalmennus eriytetään kunkin opiskelijan yksilöllisen kehitystason mukaisesti. Valmennus sisältää fysiikkaharjoituksia, nopeus- ja voimavalmennusta. Urheiluvalmennuksessa on mahdollista painottaa myös kunto- ja terveysliikuntaa.

Aamuharjoitukset ovat aina lajikohtaisia, ja ne järjestetään yhdessä seuravalmentajien kanssa. Fysiikkavalmennusohjelmat järjestetään yhteisesti eri lajien kesken. Urheiluvalmennuskursseja saa hyväksiluettua yhteensä 12 kurssia.

Esports - elektroninen urheilu

Linjalle otetaan enintään 12 valmennettavaa. Pelivalmennusta on lukion aikana yhteensä 6 kurssia. Lisäksi elektronisen urheilun opiskelijat voivat valita lajiharjoittelua tukevia urheiluvalmennuslajien yhteisiä fysiikka- ja mentaalivalmennuksen kursseja ja koulun ulkopuolella suoritettavia hyväksi luettavia kursseja yhteensä 6 kurssia.

Esportsin eli elektronisen urheilun opetus on osa urheiluvalmennuslinjaa. Esports- linjan opinnot painottuvat fyysiseen, psyykkiseen ja taktiseen valmennukseen. Opinto-ohjelmaan kuuluu kilpapelaamista ja siihen liittyvää valmennusta, joista osa suoritetaan lukujärjestyksen ulkopuolella. Keskiössä on opiskelijoiden hyvinvointi ja terveys. Tiimityöskentelyyn, yrittäjyyteen ja terveellisiin elämäntapoihin kiinnitetään opinnoissa erityistä huomiota.

Pelaajien käytössä ovat sekä koulun koneet ja peliluokka että heidän omat koneensa kotona. Opiskelijat pitävät valmennus- / suorituspäiväkirjaa pelaamisesta ja fyysisen liikunnan suorituksistaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluvalmennuksen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Urheiluvalmennuslinjalle hakeminen tapahtuu yhteisvalinnassa. Lisäksi sinun tulee lähettää hakulomake mahdollisine liitteineen koululle yhteisvalinnan yhteydessä.

Hakijat kutsutaan valintatilaisuuteen erillisellä kirjeellä huhtikuussa. Valintatilaisuudessa hakijat haastatellaan. Urheiluvalmennuslinjan lukuaineiden keskiarvoraja on 7,0. Valinta tehdään haastattelussa saatujen pisteiden (0-5) ja lisänäytöstä saatujen pisteiden (0-5) kokonaissumman perusteella.

Hakijalta odotetaan riittäviä lajitaitoja ja aiemmin osoitettua aktiivista lajiharrastusta.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Kustannukset

Urheiluvalmennuksen opiskelijoille on varattu koulun läheltä edullisia vuokra-asuntoja. Tiedustele lisää oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluvalmennuksen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on SASKY-koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin 80-100 opiskelijaa. Lukio toimii hyvin varustetuissa ja viihtyisissä opetustiloissa. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Ruoveden lukio on ollut...


Lue lisää oppilaitoksesta Ruoveden lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

 Näytä puhelinnumero
peda.net

Arvoinnit
Urheiluvalmennuksen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele lukiossa

Aloita kun sinulle sopii ja opiskele päivällä, illalla, etänä, omaan tahtiin, tutkintotavoitteisesti tai yksittäisiä aineita.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: