Lukiot ja erikoislukiot

Urheiluvalmennuksen linja

Sasky Ruoveden lukio, paikassa Ruovesi
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Urheiluvalmennuksen linja

Urheiluvalmennuksen linja

Sasky Ruoveden lukiossa on mahdollista painottaa opinnoissa urheiluvalmennusta. Lajivalmennuksen opintojaksoja järjestetään osana lukio-opintoja, urheiluvalmennusopintoja saa hyväksi luettua opintoihin yhteensä 6 opintojaksoa. 

Valmennusryhmät / lajit:

  • elektroninen urheilu (esports)
  • jääkiekko
  • pesäpallo
  • kunto- ja terveysliikunta

Aamu- ja iltapäiväharjoitukset pyörivät säännöllisesti seuravalmentajien vetäminä. Fysiikkavalmennusohjelmat järjestetään yhteisesti. Jokaiselle opiskelijalle tehdään yksilöllinen tavoitesuunnitelma ja harjoituspäiväkirjat.

Urheilulinjalla lajikohtaisten valmennuskurssien paikkoina ovat koulun oma e-urheilun valmennustila ja jäähalli, urheilukenttä ja kuntosali. Ne sijaitsevat koulun läheisyydessä.

Esports - elektroninen urheilu

Pelivalmennusta on lukion aikana yhteensä 6 opintojaksoa. Lisäksi elektronisen urheilun opiskelijat voivat valita lajiharjoittelua tukevia urheiluvalmennuslajien yhteisiä fysiikka- ja mentaalivalmennuksen opintoja ja koulun ulkopuolella suoritettavia hyväksi luettavia opintoja yhteensä 6 opintojaksoa.

Valmennusohjelman peli- ja tasopainotukset päätetään lopullisesti, kun opiskelijavalinnat on tehty. Ohjelmassa on valittavien opiskelijoiden pelaajaprofiilien mukaisesti todennäköisesti CS:GO ja muut yleisimmät esports-pelit (Dota, LOL), joissa lukion joukkueet pelaavat kisoja ja mahdollisesti suunnitteilla olevaa oppilaitossarjaa.

Pelivalmennusta varten koulussa on valmennusluokka ja pelitaktiikan harjoitustiloja. Jälkipelit tiimit voivat pelata oppilaskunnan yhteisellä klubilla. Koulu huolehtii perustason pelikoneiden hankinnasta. Voit halutessasi tuoda myös oman koneesi mukanasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluvalmennuksen linja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Ruovesi
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Sasky Ruoveden lukion urheiluvalmennuslinjalle haetaan yhteisvalinnan kautta. Hakijan tulee toimittaa urheilulinjan tai esports-linjan esitietolomake, lukion ainevalintakortti, motivaatiokirje ja mahdolliset lisänäytöt esim. valmentajan ja/tai liikunnanopettajan lausunnot oppilaitokseen. Motivaatiokirjeessä sinun tulee kertoa opiskelumenestyksestäsi, motivaatiostasi ja perustelusi urheilu- tai esportlinjalle hakeutumiseen.  Valinta tehdään keskiarvoon, harrastuneisuuteen ja motivaatiokirjeeseen perustuen. Lisätiedot opintopolku.fi-sivustolta.

Urheiluvalmennuslinjan lukuaineiden keskiarvoraja on 7,0.

Hakijalta odotetaan riittäviä lajitaitoja ja aiemmin osoitettua aktiivista lajiharrastusta.

Voit hakea opiskelijaksi myös lukuvuoden aikana erillisellä hakemuksella jatkuvassa haussa ottamalla yhteyttä.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Kustannukset

Urheiluvalmennuksen opiskelijoille on varattu koulun läheltä edullisia vuokra-asuntoja. Tiedustele lisää oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluvalmennuksen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Ruoveden lukio
Kuruntie 6
34600 Ruovesi

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on Sasky koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee 113 opiskelijaa lukuvuoden 2022-2023. Opiskelijoita on yli 30 paikkakunnalta. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Sasky Ruoveden lukio on...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Ruoveden lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu