Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukio
Yhteenveto
Pituus: Noin 3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyisin
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Ruovesi
Koulutustyyppi: Lukiot ja erikoislukiot
Oppilaitos: Ruoveden lukio

Urheiluvalmennuksen linja

#Education#

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukion Urheiluvalmennuslinjalla voit yhdistää urheiluharrastuksen ja lukio-opinnot. Kaikille opiskelijoille laaditaan yksilöllinen kirjallinen tavoitesuunnitelma ja harjoituspäiväkirja.  Tällä hetkellä valmennusryhmät on pesäpallossa, jääkiekossa ja kunto- ja terveysliikunnassa. Ideointivaiheessa on myös ammattimaisesti harjoitteleva naisten jääkiekkojoukkue yhdessä lähialueen seurojen kanssa syksyksi 2019.

Aamuharjoitukset ovat aina lajikohtaisia, ja ne järjestetään yhdessä seuravalmentajien kanssa. Fysiikkavalmennusohjelmat järjestetään yhteisesti eri lajien kesken. Urheiluvalmennuskursseja saa hyväksiluettua yhteensä 12 kurssia.

e-Sports - elektroninen urheilu

Urheiluvalmennuksen painotuslinjan uutena lajina aloitetaan syksyllä 2018 elektronisen urheilun valmennus. Linjalle otetaan enintään 12 valmennettavaa. Pelivalmennusta on lukion aikana yhteensä 6 kurssia. Lisäksi elektronisen urheilun opiskelijat voivat valita lajiharjoittelua tukevia urheiluvalmennuslajien yhteisiä fysiikka- ja mentaalivalmennuksen kursseja ja koulun ulkopuolella suoritettavia hyväksi luettavia kursseja yhteensä 6 kurssia.

Valmennusohjelman peli- ja tasopainotukset päätetään lopullisesti, kun opiskelijavalinnat on tehty. Ohjelmassa on todennäköisesti CS:GO ja muut yleisimmät eSports-pelit, joissa lukion joukkueet pelaavat kisoja ja mahdollisesti suunnitteilla olevaa oppilaitossarjaa.

Pelivalmennusta varten koulussa on valmennusluokka ja tiimeille erillinen pelitaktiikan harjoitustila. Jälkipelit tiimit voivat pelata oppilaskunnan yhteisellä klubilla. Koulu huolehtii perustason pelikoneiden hankinnasta. Voit halutessasi tuoda myös oman koneesi mukanasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluvalmennuksen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Urheiluvalmennuslinjalle hakeminen tapahtuu yhteisvalinnassa. Lisäksi sinun tulee lähettää hakulomake mahdollisine liitteineen koululle yhteisvalinnan yhteydessä.

Hakijat kutsutaan valintatilaisuuteen erillisellä kirjeellä huhtikuussa. Valintatilaisuudessa hakijat haastatellaan. Urheiluvalmennuslinjan lukuaineiden keskiarvoraja on 7,0. Valinta tehdään haastattelussa saatujen pisteiden (0-5) ja lisänäytöstä saatujen pisteiden (0-5) kokonaissumman perusteella.

Hakijalta odotetaan riittäviä lajitaitoja ja aiemmin osoitettua aktiivista lajiharrastusta.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Kustannukset

Urheiluvalmennuksen opiskelijoille on varattu koulun läheltä edullisia vuokra-asuntoja. Tiedustele lisää oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluvalmennuksen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on SASKY-koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin 80-100 opiskelijaa. Lukio toimii hyvin varustetuissa ja viihtyisissä opetustiloissa. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Ruoveden lukio on ollut...


Lue lisää oppilaitoksesta Ruoveden lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

 Näytä puhelinnumero
peda.net

Arvioinnit

Urheiluvalmennuksen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele Vuokatissa!

Opiskele liikuntapaikkojenhoitajaksi tai hierojaksi Vuokatti Sportissa. Molempien tutkintojen valmistavat koulutukset alkavat vuoden 2019 alussa.