Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukio
Pituus: Noin 3 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloituspäivämäärä: Syksyisin
marker Hakuaika käynnissä
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Koulutuspaikkakunta: Ruovesi
Koulutustyyppi: Lukiot ja erikoislukiot
Koulutuksen järjestäjä: Ruoveden lukio

Urheiluvalmennuksen linja

Urheiluvalmennuksen linja

Urheiluvalmennuksen linja

Ruoveden lukion Urheiluvalmennuslinjalla voit yhdistää urheiluharrastuksen ja lukio-opinnot. Kaikille opiskelijoille laaditaan yksilöllinen kirjallinen tavoitesuunnitelma ja harjoituspäiväkirja.  Tällä hetkellä valmennusryhmät on pesäpallossa, jääkiekossa ja kunto- ja terveysliikunnassa. Ideointivaiheessa on myös ammattimaisesti harjoitteleva naisten jääkiekkojoukkue yhdessä lähialueen seurojen kanssa syksyksi 2019.

Aamuharjoitukset ovat aina lajikohtaisia, ja ne järjestetään yhdessä seuravalmentajien kanssa. Fysiikkavalmennusohjelmat järjestetään yhteisesti eri lajien kesken. Urheiluvalmennuskursseja saa hyväksiluettua yhteensä 12 kurssia.

e-Sports - elektroninen urheilu

Urheiluvalmennuksen painotuslinjan uutena lajina aloitetaan syksyllä 2018 elektronisen urheilun valmennus. Linjalle otetaan enintään 12 valmennettavaa. Pelivalmennusta on lukion aikana yhteensä 6 kurssia. Lisäksi elektronisen urheilun opiskelijat voivat valita lajiharjoittelua tukevia urheiluvalmennuslajien yhteisiä fysiikka- ja mentaalivalmennuksen kursseja ja koulun ulkopuolella suoritettavia hyväksi luettavia kursseja yhteensä 6 kurssia.

Valmennusohjelman peli- ja tasopainotukset päätetään lopullisesti, kun opiskelijavalinnat on tehty. Ohjelmassa on todennäköisesti CS:GO ja muut yleisimmät eSports-pelit, joissa lukion joukkueet pelaavat kisoja ja mahdollisesti suunnitteilla olevaa oppilaitossarjaa.

Pelivalmennusta varten koulussa on valmennusluokka ja tiimeille erillinen pelitaktiikan harjoitustila. Jälkipelit tiimit voivat pelata oppilaskunnan yhteisellä klubilla. Koulu huolehtii perustason pelikoneiden hankinnasta. Voit halutessasi tuoda myös oman koneesi mukanasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluvalmennuksen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Urheiluvalmennuslinjalle hakeminen tapahtuu yhteisvalinnassa. Lisäksi sinun tulee lähettää hakulomake mahdollisine liitteineen koululle yhteisvalinnan yhteydessä.

Hakijat kutsutaan valintatilaisuuteen erillisellä kirjeellä huhtikuussa. Valintatilaisuudessa hakijat haastatellaan. Urheiluvalmennuslinjan lukuaineiden keskiarvoraja on 7,0. Valinta tehdään haastattelussa saatujen pisteiden (0-5) ja lisänäytöstä saatujen pisteiden (0-5) kokonaissumman perusteella.

Hakijalta odotetaan riittäviä lajitaitoja ja aiemmin osoitettua aktiivista lajiharrastusta.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Kustannukset

Urheiluvalmennuksen opiskelijoille on varattu koulun läheltä edullisia vuokra-asuntoja. Tiedustele lisää oppilaitokselta.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Urheiluvalmennuksen linja.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on SASKY-koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain noin 80-100 opiskelijaa. Lukio toimii hyvin varustetuissa ja viihtyisissä opetustiloissa. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Ruoveden lukio on ollut...


Lue lisää oppilaitoksesta Ruoveden lukio

Ruoveden lukio yhteystiedot

Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

 Näytä puhelinnumero
peda.net