Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Eläinlääketieteellinen linja

Ruoveden lukio
Yhteenveto
Noin 3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Ruovesi
Lukiot ja erikoislukiot

Eläinlääketieteellinen linja

Valmistaudu eläinlääketieteen tai lääketieteen opintoihin jo lukiossa!

Ruoveden lukion eläinlääketieteellinen painotuslinja valmentaa jo lukioaikana eläinlääketieteellisiin ja lääketieteellisiin opintoihin tarjoamalla runsaasti opintojaksoja luonnontieteistä. Opintoihin sisältyy tutustumista mm. eläinlääkärin työhön, laboratoriotyöskentelyä sekä kenttäopintoja Tarton maatalousyliopistossa.

Haku eläinlääketieteen linjalle

Eläinlääketieteelliselle painotuslinjalle haetaan yhteisvalinnassa Opintopolussa. Koululle toimitetaan erillinen esitietolomake täytettynä ja motivaatiokirje. Motivaatiokirjeessä sinun tulee kertoa opiskelumenestyksestäsi, motivaatiostasi ja perustelusi eläinlääketieteelliselle linjalle hakeutumiseen. Lomakkeet ohjeineen julkaistaan ennen yhteisvalinnan alkamista helmikuussa.

Eläinlääketieteelliselle painotuslinjalle otetaan vuosittain enintään 16 opiskelijaa. Hakuvaatimuksena on perusopetuksen päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvona vähintään 8.0.

Jatko-opinnot

Opinnot antavat hyvät valmiudet eläinlääketieteellisiin ja lääketieteellisiin opintoihin yliopistossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Eläinlääketieteellinen linja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Eläinlääketieteelliselle linjalle haetaan keväisin yhteishaussa Opintopolussa. Hakijan tulee toimittaa oppilaitokseen lisäksi linjan esitietolomake, motivaatiokirje ja muut mahdolliset valintaa tukevat alaan liittyvät todistukset. Linjan esitietolomake ja lisätiedot www.sasky.fi/ruovedenlukio. Valinta tehdään keskiarvoon, harrastuneisuuteen sekä motivaatiokirjeeseen perustuen. Liitteet tulee toimittaa oppilaitokseen yhteishakuaikana.

Tutkinto / todistus

Lukion päättötodistus ja ylioppilastutkintotodistus.

Jatko-opinnot

Yleinen jatko-opintokelpoisuus korkeakouluopintoihin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Eläinlääketieteellinen linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on SASKY koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee lukuvuoden 2021-2022 115 opiskelijaa. Opiskelijoita on yli 30 paikkakunnalta. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita. Ruoveden lukio on ollut...


Lue lisää oppilaitoksesta Ruoveden lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

 Näytä puhelinnumero
peda.net

Arvioinnit
Eläinlääketieteellinen linja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Eläinlääketieteellinen linja täytä seuraavat tiedot: