🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Sasky Ruoveden lukio

paikassa Ruovesi
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Sasky Ruoveden lukio

Sasky Ruoveden lukio

Ruoveden lukio

Ruoveden lukio on Sasky koulutuskuntayhtymän oppilaitos, jossa opiskelee 113 opiskelijaa lukuvuoden 2022-2023. Opiskelijoita on yli 30 paikkakunnalta. Opiskeluryhmät ovat pieniä ja mahdollistavat tehokkaan opiskelun. Opintojen ohjauksessa on riittävästi resursseja yksilölliseen ohjaukseen. Opettajat ovat päteviä ja motivoituneita.

Ratsastus

Sasky Ruoveden lukio on ollut syksystä 1999 lähtien ratsastuspainotteinen lukio, jossa on mahdollisuus yhdistää ratsastus osaksi lukio-opintoja. Ratsastuspainotteisuus on tuonut lukioon uusia opiskelijoita eri puolilta Suomea ja rikastuttanut koulun elämää monin tavoin. Ratsastuksen opetuksesta vastaa Ruoveden Ratsutalli. Opiskelijoiden on mahdollista suorittaa tutkinnon osia lisäksi hevostenvalmentajan ammattitutkinnon hevosten hyvinvoinnin tutkinnonosasta.

Eläinlääketieteen painotuslinja

Eläinlääketieteellisten opintojen painotuslinja on alkanut lukiossa syksyllä 2018. Sasky Ruoveden lukion eläinlääketieteellinen painotuslinja valmentaa jo lukioaikana eläinlääketieteellisiin ja lääketieteellisiin opintoihin tarjoamalla runsaasti opintojaksoja luonnontieteistä. Opintoihin sisältyy tutustumista mm. eläinlääkärin tyhön, laboratoriotyöskentelyä sekä kenttäopintoja Tarton maatalousyliopistossa.

Kansainvälisyys

Sasky Ruoveden lukio on kansainvälinen opiskelupaikka. Koululla on kaksi pitkäaikaista yhteistyökumppania, italialainen Olevano Romanon lukio Istituto d’istruzione superiore “Renato Cartesio” di Olevano Romano lähellä Roomaa sekä Berliinin lähellä sijaitseva saksalainen ratsastuslukio Prinz-von-Homburg-Schule Neustadt (Dosse). Jokaisella lukiolaisella on mahdollisuus osallistua koulujen väliseen yhteistyöhön. Koulu on aktiivisesti mukana erilaisissa kansainvälisyyshankkeissa.

Haluatko lisätietoa Sasky Ruoveden lukion koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Sasky Ruoveden lukion koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Sasky Ruoveden lukiolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Lukiot ja erikoislukiot
Lukiokoulutus Paikkakunta
Eläinlääketieteellinen linja Ruovesi
Ratsastuslukio Ruovesi
  • = Kesän lisähaussa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Sasky Ruoveden lukio? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Sasky Ruoveden lukio

Kuruntie 6
34600 Ruovesi

Puh: 044 787 1408
sasky.fi

Sponsoroitu