Ammattitutkinnot

Puutarha-alan ammattitutkinto | viheralueiden kunnossapidon osaamisala, puistopuutarhuri

Hinta
400 EUR
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Hinta
400 EUR
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puutarha-alan ammattitutkinto | viheralueiden kunnossapidon osaamisala, puistopuutarhuri

Mies hoitamassa kasveja pihalla

Syvennä osaamistasi ja opiskele puistopuutarhuriksi Kokemäellä

Puutarha-​alan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia puutarha-​alan ammattilaisena toimialansa mukaisissa tehtävissä. Hän osaa huolehtia kasvillisuudesta toimialansa vaatimusten mukaisesti. Hän osaa liiketoiminnan periaatteet ja toimia taloudellisesti. Hän osaa huolehtia työturvallisuudesta ja toimia osana ammattialan verkostoa ja työyhteisöä. Puutarha-​alan ammattitutkinnon suorittanut osaa edistää kestävää kehitystä toimialallaan.

Viheralueiden kunnossapidon osaamisalan suorittaneella puistopuutarhurilla on ammattitaito toimia viheralan tiiminvetäjänä ja hänellä on syvällinen osaaminen viheralueiden kunnossapitotehtävissä. Hän osaa käyttää monipuolista kasvien hoitotöihin ja viheralueiden kunnossapitoon liittyvää osaamistaan erilaisissa viheralueiden kunnossapitotehtävissä.

Puistopuutarhuri voi toimia viheralan tiiminvetäjänä viheralueiden kunnossapidon tehtävissä. Hän voi toimia kuntien, seurakuntien, yritysten tai muiden viheralueiden kunnossapitotöitä tekevien yhteisöjen palveluksessa tai hän voi toimia itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Puutarha-​alan ammattitutkinto, viheralueiden kunnossapidon osaamisala 150 osp

  • Tiiminvetäjänä toimiminen 30 osp
  • Kasvillisuusalueiden kunnossapito 60 osp
  • Valinnaiset tutkinnon osat 60 osp

Opetus toteutetaan päiväopetuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarha-alan ammattitutkinto | viheralueiden kunnossapidon osaamisala, puistopuutarhuri, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Kokemäki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Jatkuva haku. Koulutukseen voivat hakeutua puutarha-​alalla työskentelevät sekä alalle suuntautuvat henkilöt. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia. Pääsyvaatimuksena luonnonvara-​alan koulutus, puutarha-​alan työkokemus tai vastaavat tiedot ja taidot. Ennen lopullista valintaa hakijat haastatellaan.

Kustannukset

Opiskelumaksu: 400 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan ammattitutkinto | viheralueiden kunnossapidon osaamisala, puistopuutarhuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos
Risto Rytin katu 70
32700 Huittinen

Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos

Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos on toisen asteen monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Opistolla on kaksi yksikköä, Huittisissa ja Kokemäellä ja se on osa Sasky koulutuskuntayhtymää. Opetusta järjestetään niin peruskoulu- kuin lukiopohjaisille opiskelijoillekin. Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Huittisten ja Kokemäen oppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu