Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kodinhuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (at) on monipuolinen koulutus, joilla voit laajentaa työelämälähtöisesti ammattitaitoasi erilaisiin työtehtäviin. Pääsyvaatimuksena on ko. alan perustutkinto ja/tai työkokemus. Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksessa on tarjolla kolme eri tutkintonimikettä; laitoshuoltajan at, toimitilahuoltajan at sekä kodinhuoltajan at. Koulutus rakentuu tutkinnon osista opiskelijan henkilökohtaisen tarpeen ja opiskelusuunnitelman mukaan.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia asiakaskohteessa kiinteistö-, kotityö- tai puhdistuspalvelualan työtehtävissä ja asiakaspalvelutilanteissa asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena on suoritettu kyseisen alan perustutkinto, riittävä alan työkokemus tai merkittävä alan harrastuneisuus. Koulutukseen voi tulla myös suorittamaan alan keskeneräiset opinnot loppuun tai hakeutua opiskelemaan tutkinnon osia.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kodinhuoltaja tai henkilökohtainen avustaja

Kustannukset

Opiskelu oppisopimuksella ilmainen.

Omaehtoisen koulutuksen kustannukset 250€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos
Tulluntie 30
38100 Sastamala

Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos

» Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos somessa Tervetuloa opiskelemaan Sasky koulutuskuntayhtymään Karkkuun! Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella luonnon kauniilla paikalla Sastamalan Karkussa. Kulkemaan pääsee junalla sekä Tampereen että Porin suunnasta tai linja-autolla Sastamalan keskustasta. Oppilaitoksessa...

Lue lisää oppilaitoksesta Sasky Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu