Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja

Tampereen palvelualan ammattiopisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Tampere
Ammatilliset perustutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, Tampereen palvelualan ammattiopisto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kodinhuoltaja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta valmistuu ammattitaitoisia kodinhuoltajia, jotka pystyvät työskentelemään kodeissa ja kodinomaisissa ympäristöissä asiakkaan tukena arkiaskareissa. Työnkuvaan saattaa kuulua monipuolisia arjen askareita, kuten tekstiilien huoltoa, ruoan valmistusta ja asiakkaan tukemista. 

Kodinhuoltaja hoitaa ja hoivaa sekä avustaa kodin askareissa. Ammatissa vaaditaan käytännön taitoja ja järjestelmällisyyttä, vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoa ja aitoa välittämistä.

Kodinhuoltaja työelämässä

Kodinhuoltajalle tärkeää on toimia työssä itsenäisesti ja hän tuntee vastuunsa sekä omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Potentiaalisia tulevaisuuden työpaikkoja ovat esimerkiksi palvelutalot, vanhainkodit, päiväkodit, kotipalveluyritykset ja asiakkaiden omat kodit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, kodinhuoltaja

Kustannukset

Opiskelu on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman lounaan. Kustannuksia voi muodostua oppikirjoista, muusta opiskelumateriaalista, opintokäynneistä sekä työvaatteista ja jalkineista. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tampereen palvelualan ammattiopisto Facebookissa

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Tampereen palvelualan ammattiopisto

» Tampereen palvelualan ammattiopisto somessa

Tampereen palvelualan ammattiopisto tarjoaa koulutusta sekä nuorille että aikuisille. Tampereen palvelualan ammattiopisto on noin 350 opiskelijan oppilaitos, jolla on yli 120 vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta. Oppilaitos sijaitsee Tampereen keskustassa Koulukadulla, luonnonkauniin Pyynikin kupeessa. Oppilaitos järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta sekä ammatilliseen...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen palvelualan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen palvelualan ammattiopisto

Koulukatu 18
33200 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.tpa.fi

Arvioinnit

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto | kodinhuoltaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.