Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

Vammalan ammattikoulu
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Sastamala
Ammatilliset perustutkinnot

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

Sähköasentaja

Sähköalan ammattilaiseksi opiskelu tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä ja hyvät jatko-opintomahdollisuudet.  Opintojen alussa opit ymmärtämään sähkön käyttöön liittyvien laitteiden ja komponenttien toimintaa ja teet aiheeseen liittyviä käytännön harjoituksia työsalissa.

Opiskelet myös automaatiotekniikkaa ja sähköasennuksia. Lisäksi opit sähkömoottorien erilaiset käynnistimet, taajuusmuuttajat ja ohjelmoitavat logiikat. Työssäoppimispaikoilla saat työskennellä toisten ammattilaisten rinnalla, jolloin pääset aidoissa työtilanteissa tekemään sähköasennuksia, automaatioasennuksia ja sähköverkostoasennuksia joko sähkölaitoksissa tai sähköverkostoja rakentavissa yrityksissä.

Tulevia työpaikkoja ja työtehtäviä:

  • sähkölaitokset
  • rakennusten sähköasennuksia tekevät urakointiliikkeet
  • sähkön tuotanto- tai jakelulaitokset
  • teollisuuslaitokset
  • yrittäjyys

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Vammalan ammattikoulu

Vammalan ammattikoulu

Vammalan ammattikoulu

Vammalan ammattikoulun monipuolinen koulutusvalikoima antaa opiskelijalle mahdollisuuden valmistua unelmiensa ammattiin. Laadukkaat koulutukset takaavat ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Opintojen käytännönlähtöisyys tarjoaa hyvän pohjan työelämään siirtymiselle ja Vammalan ammattikoulun mainiot yritysverkostot auttavat työharjoittelupaikkojen löytymisessä. Vaihtoehtona on myös jatkaa opintojaan...


Lue lisää oppilaitoksesta Vammalan ammattikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vammalan ammattikoulu

Ratakatu 36
38210 Sastamala

 Näytä puhelinnumero
sasky.fi

Arvoinnit
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: