Ammatilliset perustutkinnot

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

SASKY Vammalan ammattikoulu, paikassa Sastamala
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+2 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja

sähköasentaja

Sähköasentaja tekee rakennustyömailla sähkö-, talotekniikka- ja muiden järjestelmien asennuksia, korjaa ja huoltaa sähkölaitteita teollisuus- ja energialaitoksissa sekä huoltoliikkeissä. Työtä tehdään usein yhteistyössä ja rytmissä muiden kohteessa työskentelevien toimijoiden kanssa.

Ammatissa tarvitaan teknistä osaamista, loogista päättelykykyä, tarkkuutta, huolellisuutta sekä kykyä tiimi- ja itsenäiseen työskentelyyn.

Sähköasentaja työelämässä

Sähköasentajia työllistyy sähköurakoitsijoiden palvelukseen, rakennus- ja talotekniikka-alan yrityksiin, energia-alalle, ympäristöpalveluyrityksin sekä isoihin teollisuuslaitoksiin. Myyntityötehtävät tai yrittäjyys ovat myös hyviä työllistymisvaihtoehtoja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Syksy

  • Lähiopetus
  • Sastamala
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, hakeudut koulutukseen toisen asteen yhteishaussa (www.opintopolku.fi). Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai haluat muuten täydentää osaamistasi, voit hakea jatkuvassa haussa (haku suoraan oppilaitokseen sasky.fi/koulutukset).

Tutkinto / todistus

Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja

Kustannukset

Oppivelvollisuuslain 4 §:ssä tarkoitettu koulutus on opiskelijalle maksutonta sen kalenterivuoden loppuun, jolloin opiskelija täyttää 20 vuotta tai kunnes hän on suorittanut perustutkinnon loppuun.

Jatkuvan haun kautta hakeutuville opiskelijoille kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvälineistä, oppikirjoista tai muusta opiskelumateriaalista sekä mahdollisista opintokäynneistä. Opetus on maksutonta ja koulupäivinä saa maksuttoman aterian.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto | sähköasentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
SASKY Vammalan ammattikoulu
Ratakatu 36
38210 Sastamala

SASKY Vammalan ammattikoulu

» SASKY Vammalan ammattikoulu somessa Vammalan ammattikoulussa SASKY koulutuskuntayhtymässä voit opiskella itsellesi ammatin, jolla on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Oppilaitoksessa on tarjolla useita eri koulutusvaihtoehtoja palvelualoilla, tekniikan aloilla sekä tietojenkäsittelyssä ja tietoliikenteessä. SASKY Vammalan ammattikoulu tarjoaa myös VALMA-koulutusta eli ammatilliseen peruskoulutukseen...

Lue lisää oppilaitoksesta SASKY Vammalan ammattikoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu