Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | päivätoteutus

Satakunnan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Pori
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | päivätoteutus

Informaatio- ja viestintäteknologian (ICT) alalla työskentelevät ammattilaiset rakentavat ja ylläpitävät tietojärjestelmiä, tietoverkkoratkaisuja ja internetin palveluja.

Koulutuksen tavoitteena on antaa perusosaamisen lisäksi vahva ammatillinen erityisosaaminen. Opiskelijat voivat opinnoissaan kehittää omaa osaamistaan mielenkiintonsa mukaan monen eri aihealueen esim. ohjelmoinnin, data-analytiikan, tietokantojen, pilviteknologian ja virtualisoinnin parissa.

Opetuksen tavoitteena on tuottaa laadukasta opetusta ja tästä osoituksena on yrityksiltä saatu palaute koulutuksen monipuolisesta ja ajantasaisesta toteuttamisesta sekä opiskelijoiden osaamisesta.

Opintojen myötä:

  • valmistut nopeasti ja osaat soveltaa alalla tarvittavaa uusinta tietoa
  • saat näkemystä ja kokemusta tietojenkäsittelystä sekä sen hyödyntämismahdollisuuksista yrityselämässä ja muussa toiminnassa.

Tietojenkäsittelyn koulutuksessa opetus on käytännönläheistä ja yhteistyötä tehdään alan yritysten kanssa. SAMK:ssa opiskelussa käytetään nykyaikaisimpia teknisiä ja pedagogisia ratkaisuja. Esimerkiksi ainutlaatuinen, opetusta tukeva virtuaalinen oppimisympäristö rakentuu oman edistyneen pilvipalvelun varaan. Palvelun käyttö onnistuu laite-, aika- ja paikkariippumattomasti.

(A)HOT - Hankitun osaamisen tunnustaminen

Hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen osaksi tulevaa tutkintoa (arkikielessä AHOTointi) on menettely, jolla opiskelija voi hyödyntää osaamista, jonka hän on hankkinut aikaisemmissa opinnoissaan tai nykyisten opintojen aikana tai muilla tavoin (esim. työkokemuksella). Opiskelijan ei tarvitse uudestaan opiskella asioita/taitoja, jotka hänellä on jo hallussaan.

AHOTointia voi hyödyntää läpi lukuvuoden ja koko opiskeluajan ilman erillisiä opintopistemäärärajoituksia, ainoastaan opinnäytetyötä ei voida käsitellä mainitun menettelyn kautta. AHOT-menettely käynnistyy aina opiskelijan omasta aloitteesta. Tarkemmat tiedot ja ohjeet oppilaitoksestamme.

Koulutuksen sisältöä ovat ohjelmointitaidot, data-analytiikka, ICT-alan infrasktruktuurit, järjestelmän määrittely- ja suunnittelutaidot, web-järjestelmien toteuttamistaidot, tietokantajärjestelmät, ohjelmistojen tuottaminen, palvelinjärjestelmät, virtualisointi ja verkkopalvelut.

Näitä opiskelet:

  • Ohjelmistojen tuottaminen teollisesti
  • Ohjelmointi
  • Data-analytiikka ja tekoäly
  • Pilviteknologiat ja -palvelut
  • Tietoverkot ja -järjestelmät

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueella Satakunnan ammattikorkeakoulu on merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä. SAMK profiloituu teollisuuskorkeakouluksi painottaen uudistumista, vientiosaamista ja työvoiman toimintakykyä. SAMKin visio on, että jokainen...


Lue lisää oppilaitoksesta Satakunnan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Satakunnan ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnankatu 23
28130 Pori

Arvioinnit
Arvioinnit
Tradenomi (AMK) | Tietojenkäsittely | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit