AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Engineering | Information Technology (Internet of Things) | full-time

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Length
4 years
Language
English
Study allowances
Eligible for study allowance
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint application January
Delivery method
Lähiopetus
Length
4 years
Language
English
Study allowances
Eligible for study allowance
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint application January
Delivery method
Lähiopetus

Bachelor of Engineering | Information Technology (Internet of Things) | full-time

Bachelor of Engineering, Information Technology (Internet of Things) -tutkinto-ohjelmasta valmistuu esineiden internetiin erikoistuneita IT-osaajia.

Tutkinto-ohjelmasta valmistunut insinööri hallitsee esineiden internetin, Big Datan ja tekoälyn parissa työskentelyn – erityisesti digitaalisten terveyspalveluiden ja teollisen internetin alueella. Opiskelija oppii myös rakentamaan esineiden internetiin pohjautuvia sovelluksia hyvällä tietoturvalla, mikä on keskeistä moderneissa esineiden internet -sovelluksissa.

Tietotekniikka insinöörin tehtävät voivat vaihdella ohjelmistosuunnittelusta elektroniikkasuunnitteluun. Insinööri voi esimerkiksi suunnitella älykkäitä langattomia laitteita tai kokonaisia pilvessä sijaitsevia esineiden internet -järjestelmiä. Insinööriosaamisen ohella opiskelija kehittää vuorovaikutustaitojaan, sosiaalisia taitojaan ja ryhmätyötaitojaan.

Opiskelu tapahtuu englanniksi monikulttuurisissa ryhmissä. Näin tutkinto-ohjelmasta valmistuvat hallitsevat kansainvälisessä ympäristössä työskentelyn heti valmistuttuaan. Tämä tutkinto tarjoaa sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset menestyäksesi tietotekniikkainsinöörin kansainvälisessä toimintaympäristössä!

Opinnot alkavat perusteista, joten tutkinto-ohjelmaan voi hakeutua ilman aiempaa kokemusta tietotekniikasta tai esineiden internetistä.

Koulutuksen sisältö

Opinnoissa perehdyt Digital Health ja Industrial Internet -aihepiireihin. Nämä kaksi erilaista sovelluskenttää IoT-tekniikassa ovat tekniikan ratkaisujen kannalta samanlaisia. Vain sovellusohjelmistot ja palvelut ovat erilaisia.

IoT:n tutkinto-ohjelma tukee yrityksiä kansainvälistymispyrkimyksissään. Voit työskennellä opintojesi aikana tutkimus- tai kehitysprojekteissa yrityksissä ja saada arvokasta tietoa teollisuuden tai digitaalisen terveydenhuollon maailmasta.

Opinnot käsittävät muun muassa oppitunteja, etäopiskelua ja itsenäisiä opintoja sekä web-pohjaista oppimista ja harjoittelua. Opintoihin sisältyy työelämälähtöistä projekti- ja kehitystoimintaa.

Uramahdollisuudet

Valmistuttuasi voit työskennellä esimerkiksi projekti- tai myynti-insinöörin tehtävissä, tuote- tai web-kehittäjänä tai ICT-asiantuntijana. Sinulla on myös tarvittavat taidot ja osaaminen yrittäjäksi ja esimiestehtäviin.

Application requirements

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Applying in joint application in www.opintopolku.fi.

Degree / Diploma

Bachelor of Engineering

Degree / Diploma

Bachelor of Engineering