Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK

Teknologiaosaamisen johtaminen

Teknologiaosaamisen johtamisen insinööri | YAMK

Tämän päivän työelämässä osaamisen lisääminen ja kyky reagoida muutoksiin korostuvat. Menestyäkseen työelämässä ja edetäkseen uralla tarvitaan mm. palvelu-, liiketoiminta- ja teknologiaosaamista, yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiosaamista sekä kansainvälistymistaitoja. Keskeisiä työelämätaitoja ovat myös päättely- ja ongelmanratkaisukyky, kriittinen ajattelu ja tiedon hallinta, joita tarvitaan työelämän kehittämistyössä ja uusien innovaatioiden luomisessa.

Savoniassa sinulle tarjottavat osaamisteemat (elinikäinen oppiminen, innovaatiot, kansainvälisyys ja työhyvinvointi) auttavat sinua lisäämään osaamistasi ja vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin. YAMK-koulutuksessa korostuvat työyhteisö- ja esimiesosaaminen. Erityisesti koulutuksen tavoitteena on kasvattaa valmiuksiasi tiimisi ja organisaatiosi johtotehtävissä sekä kehittämistehtävissä.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus kehittää teknologiapainotteista liiketoimintaosaamistasi, projektien hallintataitojasi ja kansainvälistymisvalmiuksiasi. Opinnot tarjoavat myös luontevan mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä asiantuntijuuden vaihtoon opiskelijakollegoittesi kanssa.

Koulutuksen sisältö

Insinööri (ylempi AMK) opintojen laajuus on 60 opintopistettä. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden.

Yhteiset opinnot liittyvät toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä asiantuntijaorganisaation johtamiseen. Alakohtaisissa ammatillisissa opinnoissa pääset paneutumaan erityisesti projektien hallintaan kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä sekä liiketoimintaprosessien johtamiseen, verkottumiseen ja toimitusketjujen hallintaan. Myös esimiestoiminta, strateginen talouden ohjaus, laadun hallinta ja toiminnanohjaus ovat koulutuksesi keskeisiä sisältöjä.

Teknologiaosaamisen johtamisen insinööri työelämässä

Tekniikan YAMK-opinnot suoritettuasi sinulla on menestymiseen vaadittava osaaminen vaativissakin kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Tämän päivän työtehtävät ovat yhä monialaisempia ja esimiestoimintaan kohdistuu entistä suurempia odotuksia, ja näihin asioihin saat uusia eväitä koulutuksen myötä.

Koulutuksessasi on huomioitu myös se, että opintojesi jälkeen osaat kehittää myös omaa johtajuuttasi ja sinulla on kyky johtaa esimiehenä tiimiäsi, työyksikköäsi tai organisaatiotasi.

Huomaathan, että opiskelijaksi voidaan valita myös muun soveltuvan korkeakoulututkinnon kuin insinööri (AMK) suorittanut, jolloin myös uramahdollisuudet ovat eri opiskelijoilla eri tyyppisiä.

Tehtävänimikkeitä:

  • Tuotekehityspäällikkö
  • Tuotantopäällikkö
  • Toimitusjohtaja
  • Markkinointipäällikkö
  • Henkilöstöjohtaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,9)
Perustuu 57 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK täytä seuraavat tiedot: