Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK

Teknologiaosaamisen johtaminen

Teknologiaosaamisen johtamisen insinööri | YAMK

Tekniikan alan korkeakoulutuksen saaneelta henkilöltä vaaditaan monenlaista osaamista, liittyen mm. työyhteisö- ja esimiesosaamiseen. YAMK-koulutuksessa nämä asiat korostuvat, ja saat entistä paremmat eväät erilaisiin esimies- ja kehittämistilanteisiin. Erityisesti koulutuksen tavoitteena on kasvattaa valmiuksiasi johtaa esimiehenä tiimiäsi, työyksikköäsi tai organisaatiotasi.

Lisäksi teknologiaosaamisen johtamisen koulutus kehittää teknologiapainotteista liiketoimintaosaamistasi, projektien hallintataitojasi ja kansainvälistymisvalmiuksiasi. Opinnot tarjoavat myös luontevan mahdollisuuden verkostoitumiseen sekä asiantuntijuuden vaihtoon opiskelijakollegoidesi kanssa.

Koulutuksen sisältö

Insinööri (ylempi AMK) opintojen laajuus on 60 opintopistettä. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetus, itsenäinen opiskelu, verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ ja kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden.

Yhteiset opinnot liittyvät toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä asiantuntijaorganisaation johtamiseen. Alakohtaisissa ammatillisissa opinnoissa pääset paneutumaan erityisesti projektien hallintaan kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä sekä liiketoimintaprosessien johtamiseen, verkottumiseen ja toimitusketjujen hallintaan. Myös esimiestoiminta, strateginen talouden ohjaus, laadun hallinta ja toiminnanohjaus ovat koulutuksesi keskeisiä sisältöjä.

Teknologiaosaamisen johtamisen insinööri työelämässä

Koulutuksessa on huomioitu, että opintojesi jälkeen osaat kehittää omaa johtajuuttasi ja sinulla on kyky johtaa esimiehenä tiimiäsi, työyksikköäsi tai organisaatiotasi.

Huomaathan, että opiskelijaksi voidaan valita myös muun soveltuvan korkeakoulututkinnon kuin insinööri (AMK) suorittanut, jolloin myös uramahdollisuudet ovat eri opiskelijoilla eri tyyppisiä.

Tehtävänimikkeitä:

  • Tuotekehityspäällikkö
  • Tuotantopäällikkö
  • Toimitusjohtaja
  • Markkinointipäällikkö
  • Henkilöstöjohtaja

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi Siirry oppilaitoksen kotisivulle

Arvioinnit

Teknologiaosaamisen johtaminen | insinööri | YAMK ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: