Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
4,5 (2 Arvioinnit)

Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Video

Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus

Tradenomi on käytännönläheinen liiketalouden osaaja. Tradenomina työllistyt monipuolisiin asiatuntijatehtäviin palvelualoille tai kuntien ja valtion hallinnollisiin tehtäviin. Myös teollisuus tarjoaa erilaisia liiketalouden alan tehtäviä tradenomeille.

Tradenomilla on laaja liiketaloudellinen perusosaaminen. Tradenomina ratkot markkinointiin, myyntiin, taloushallintoon tai henkilöstöhallintoon liittyviä haasteita.  Koulutus antaa myös hyvät yrittäjyysvalmiudet.

Koulutuksen myötä saat hyvät valmiudet kehittää liiketoimintaa ja toimintatapoja muuttuvissa toimintaympäristöissä. Valmistuttuasi työskentelet tuloksellisesti ja vastuullisesti, sekä osana tiimiä että itsenäisesti.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tradenomin monimuoto-opinnot toteutetaan Savoniassa pääosin verkko-opintoina, joten opinnot sopivat mainiosti myös työelämässä oleville! Koulutukseen voi osallistua myös muualta Suomesta.

Monimuoto-opiskelijat osallistuvat koulutuksen aikana intensiivipäiviin. Intensiivipäivät toteutetaan pääosin lähiopetuksena ja niitä on korkeintaan muutama/ lukuvuosi. Opiskelijan tulee olla läsnä intensiivipäivillä. 

Opinnoissa saat laaja-alaisen liiketoiminnan, talouden suunnittelun ja hallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin osaamisen.  Tutkintoon sisältyy myös laaja valinnaisten opintojen osuus. Valinnaisten opintojen tarjonta antaa mahdollisuuden syventää ammatillista profiilia: voit opiskella esimerkiksi henkilöstöhallintoon liittyviä opintoja tai vahvistaa kehittämisosaamista oman työpaikkasi projektissa, jonka voit sisällyttää opintosuorituksiin.  Valinnaisissa yrittäjyysopinnoissa voit kehittää omaa yritysideaasi ja vahvistaa yrittäjävalmiuksiasi. Myös runsas kieliopintojen tarjonta on käytettävissäsi.

Uramahdollisuudet

Liiketalouden tradenomina työllistymisnäkymäsi ovat erittäin hyvät. Tradenomitutkinnon suoritettuasi voit toimia vastuullisissa suunnittelu-, esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä.

Työpaikkanasi voivat olla eri alojen yritykset tai erilaiset julkiset organisaatiot ja yhdistykset. Osana opintojasi saat valmiuden myös kansainväliseen toimintaan, mikä laajentaa työmahdollisuuksiasi entisestään. 

Esimerkkejä tulevista tehtävänimikkeistäsi: asiakasneuvoja, palveluneuvoja, myyntineuvottelija, asiakaspalvelupäällikkö, myymäläpäällikkö, palvelupäällikkö, projektikoordinaattori, viestintäkoordinaattori.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Opiskelijatarinoita

Empisen kautta jatko-opintoihin – Tradenomin tutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet työelämään

Savonia-ammattikorkeakoulu

Kalle päätyi opiskelemaan Savonia-ammattikorkeakouluun liiketalouden tutkinto-ohjelmaan pienen empimisen jälkeen. Päätös tradenomin opinnoista osoittautui loistavaksi ratkaisuksi. Lue lisää Kallen tarinasta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Jani
18 touko 2016
Tradenomi monimuoto

Monimuoto toteutus on loistava tapa sovittaa työelämä ja opiskelu yhteen. Savoniassa opetus on laadukasta ja ajanhermolla. Opiskelussa korostuu itsenäisyys ja omat tekemiset onk...

Näytä kokonaan
5/5
Marjam.
10 joulu 2010

Savonia ammattikorkeakoulussa Kuopiossa (liiketalous) on todella ammattitaitoiset opettajat ja oppimisympäristönä käytetään myös Kuopion alueen innovatiivisimpia yrityksiä. Opet...

Näytä kokonaan
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu