Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala (verkossa)

Sedu
Yhteenveto
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala (verkossa)

Koulutus soveltuu ohjausalalle, erityisesti työikäisten henkilöiden tuki- ja ohjauspalveluiden parissa työnsä juuri aloittaneille tai alalle hakeutuville. Koulutus sopii myös työpajojen henkilökunnalle, elinikäisen oppimisen ohjauksen palveluissa toimiville, aikuisten tuki- ja koulutuspalveluissa toimiville, ohjaustyötä tekeville organisaatioille tai kolmannen sektorin toimijoille ja muille kasvatus- ja ohjaustyöskentelyä tarjoaville organisaatioille eri hallinnon aloilla.

Koulutuksen tavoitteena on aikuisten ohjaustaitojen kehittyminen sekä yksilö- että ryhmänohjauksen osalta. Opit toimimaan moniammatillisessa yhteistyössä alan verkostoissa. Oppimisympäristönä voi olla esimerkiksi työpaja, jatkuvan oppimisen ohjauspalvelut, koulutusneuvonta, työllistymistä edistävät muut palvelut, sosiaalisen kuntoutuksen ja yhteisöllisyyden edistämisen työympäristöt tai etsivä nuorisotyö.

Koulutuksen sisältö

Voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Koko tutkinnon suorittajille pakollinen tutkinnon osa Ammatillinen toiminta ja työelämäosaaminen kasvatus- ja ohjausajalla 20 osp suoritetaan kokonaan verkko-opintoina.

Ohjauksen osaamisalaan sisältyy kaksi tutkinnon osaa:

  • Osaamisen ja työllistyvyyden ohjaus 50 osp ja
  • Aikuisten ohjaus eri elämäntilanteissa 50 osp
  • Lisäksi koko tutkinnon suorittaja suorittaa 30-60 osp valinnaisia tutkinnon osia, jotka voivat sisältää myös 20 osp tutkinnon osia toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta 20.

Tällä hetkellä tarjolla ei ole tutkinnon osaa lapsen ja nuoren suojelu kasvatus- ja ohjaustyössä.

Koulutuksen suorittaminen

Osaaminen osoitetaan näytöillä. Näyttöympäristönä toimii opiskelijan oma työpaikka tai koulutussopimuspaikka (niille opiskelijoille, joilla ei ole alan työpaikkaa). Näyttöjä arvioi työelämän edustaja, joka voi olla kollega tai esimies, sekä koulutuksen järjestäjän edustaja. Arvioijat nimeää koulutuksen järjestäjä.Tutkintokoulutusta järjestetään 2-3 päivää kuukaudessa kello 9-16.

Voit suorittaa tutkinnon ja koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena. Tarvittaessa oppisopimus voidaan solmia tutkinnon osa kerrallaan. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä Sedun oppisopimuspalveluihin.

Huomaa! Koulutus toteutetaan monimuotoisesti, joten opiskelu verkon kautta on mahdollista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala (verkossa), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, ohjauksen osaamisala.

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton sekä työnantajalle että opiskelijalle.Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oppilaitokseen. 

Ilman oppisopimusta osallistumismaksu 250 € Hinta sisältää opetuksen ja opetusmateriaalin. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa. Kysy osamaksumahdollisuutta.

Mikäli suoritat koko tutkinnon, sinulla on mahdollisuus hakea työllisyysrahastosta ammattitutkintostipendiä 400 €. Jos tutkinto on ensimmäinen perusasteen jälkeinen tutkinto, stipendin suuruus on 456 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala (verkossa)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Koulukatu 41
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala (verkossa) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto | ohjauksen osaamisala (verkossa) täytä seuraavat tiedot: