Erikoisammattitutkinnot

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto | työnjohtaja

Sedu, paikassa Seinäjoki
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto | työnjohtaja

kannettavia tietokoneita pöydällä

Koulutus on tarkoitettu tuotannollisessa työympäristössä, teollisuuden ja tuotantoalojen työnjohto- tai esihenkilötehtävissä toimiville. Haluat kehittyä työssäsi taitavaksi tuotannon johtajaksi tai esihenkilöksi. Voit olla urallasi jo pitkällä tai vasta aloittanut roolissasi.

Saat koulutuksen aikana käytännön osaamista vastuualueesi henkilöstön ja tuotantotyön johtamiseen. Opit toimimaan vastuullisesti organisaatiosi turvallisuus- ja ympäristöohjeiden mukaisesti ja kehittämään esihenkilötaitojasi. Valmistuttuasi voit käyttää tutkintonimikettä työnjohtaja.

Opintojen sisältö

Koulutuksen aikana opit johtamaan ja kehittämään vastuualueesi tuotantoprosessia, projekteja, henkilöstöä sekä omaa osaamistasi esimiehenä.

Pääset valitsemaan opintojasi Esihenkilöareenan teematarjottimelta. Lisäksi voit valita opintoja Sedun muusta tarjonnasta.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnossa on yksi pakollinen tutkinnon osa:
• Tuotannon esimiehenä toimiminen

Lisäksi valitset kaksi valinnaista tutkinnon osaa seuraavista:
• Tuotannon johtaminen
• Henkilöstön osaamisen kehittäminen
• Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen
• Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä
• Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen
• Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Opintojen toteutus

Koulutus muodostuu työpaikalla toteutettavista arjen työnjohtotehtävistä, kehittämisestä, teemapäivistä, joita on keskimäärin noin 8-15 päivää vuodessa pohjautuen henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan, ja etäopiskelusta.

Koulutuksen suoritusaika on keskimäärin 1,5 vuotta, mutta tarkempi kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen aikana rinnallasi kulkee Esihenkilöareenan asiantuntija, joka vastaa kysymyksiisi ja kuulee henkilökohtaiset, koulutukseen ja kehittymiseesi liittyvät tarpeesi ja toiveesi.

Voit suorittaa tutkinnon myös ilman koulutusta, suoraan näytöillä. Tämä on mahdollista, jos sinulla on kaikkien tutkintovaatimusten mukainen osaaminen ja tutkinnon suorittaminen onnistuu omassa työssäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto | työnjohtaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto | työnjohtaja

Kustannukset

Tutkinto ja koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on osallistujalle maksuton. Ilman oppisopimusta koulutuksen osallistumismaksu on 790 €.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto | työnjohtaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Sedu
Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu