🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, paikassa Espoo (+5 sijaintia)
Pituus
10–15 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
10 syyskuuta, 2024 (+11 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
10–15 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
10 syyskuuta, 2024 (+11 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnossa kehität johtamistaitojasi niin henkilöstön kuin tuotannon ja projektien osalta. Vastuullinen työnjohto huomioi elinkaariuudistukset ja laitekannan elinkaarivaihdot tuotantoprosessissa. Samalla on huolehdittava ympäristönäkökohdista, työturvallisuudesta ja laadusta (ESQ). Tämän koulutuksen avulla yhdistät nämä teemat laadukkaaseen projektinhallintaan tuotannollisessa ympäristössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnossa kasvat osaavaksi tuotannon johtajaksi ja esihenkilöksi. Opit johtamaan ja kehittämään vastuualueesi tuotantoprosessia, projekteja, henkilöstöä sekä omaa osaamistasi esihenkilönä.

Tutkinnossa pääset rakentamaan yksilöllisen oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi tuotantotyön johtajana sekä esihenkilönä.

Tämä työnjohdon koulutus soveltuu teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esihenkilötehtävissä toimiville. Koulutuksessa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun on toimittava tuotannollisessa työympäristössä esihenkilöehtävissä.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutusohjelmaksi, jonka suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Tutustu myös tuotanto-organisaatioissa päällikön, työnjohtajan tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville räätälöityyn Tuotannon työnjohdon koulutusohjelmaan.

 

Vi erbjuder den här examen även på svenska.

Kustannukset

Osallistumismaksu sisältää tutkinnon  suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen omarahoitusosuuden (eli osallistumismaksun).

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena.
Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.