🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Erikoisammattitutkinnot

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Johda tehokkaasti tuotantoa, tiimiä ja työtä!

Haluatko syventää osaamista tuotannon esihenkilötyössä? Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinnon suorittaneena johdat ja kehität vastuualueesi toimintaa ja henkilöstön osaamista. Sinulla on vahva ammatillinen osaaminen ja organisaation toiminnan tuntemus. Vastuualueenasi voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, laadunhallinnan tai projekti- ja henkilöstöhallinnan johtaminen. Tutkinto sopii sinulle, jolla on jo käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.

Keudassa vahvistat opiskelujen kautta osaamistasi itsesi ja tiimisi johtamisessa. Tarjoamme sinulle työkaluja omasta ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Opiskeluissa saat keinoja tuotannon suunnitteluun, organisointiin ja päivittäisiin tuotannonjohtotehtäviin, joiden avulla pystyt kasvattamaan sekä henkilöstötyytyväisyyttä että tuottavuutta.

Tutkinto antaa sinulle valmiudet toimia teollisuus- ja tuotantoalojen vaativissa työjohto- tai esihenkilötehtävissä. Sinulla on valmiudet suunnitella ja johtaa vastuualueesi tuotantoa ja henkilöstöä. Vastaat toiminnan kannattavuudesta sekä kehität tuotantoprosessia turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti. Huolehdit omasta ja työyhteisön osaamisesta ja hyvinvoinnista.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet parhaillaan alan esimies- tai johtotehtävissä esimerkiksi teollisuus- ja tuotantoalan yrityksessä. Olet kartuttanut käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.

Miten ja missä voin opiskella?

Voit suorittaa opinnot kokonaan etäopintoina. Koulutus sisältää keskimäärin kaksi puolen päivän koulutusta kuukaudessa. Lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta opiskelun aikana. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 500 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 150 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki. Sovi oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ennen kuin haet koulutukseen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Koivunen Johanna

Tuntiopettaja päätoiminen

+358505958370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Tutkinnon aikaisempi nimi on Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotannon esihenkilötyön erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu