Yrittäjyyden ammattitutkinto

Sedu
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ammattitutkinnot
Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka olet aloittamassa yritystoimintaa, jatkamassa liiketoimintaa omistajavaihdoksen tai yrityskaupan kautta tai haluat kehittää toimivan yrityksen toimintaa. Voi myös olla, että vasta suunnittelet yritystoiminnan käynnistämistä ja haluat tukea liikeideasi ja -toimintasuunnitelman kehittämiseen.

Tutkinto sopii myös henkilöille, jotka työssään neuvovat yrittäjiä. Lähipäivien koulutukset toteutetaan Teams-yhteyden välityksellä. Voit hakeutua ja aloittaa yrittäjäkoulutuksen joustavasti ympäri vuoden.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on tukea yrittäjää antamalla yritystoiminnan suunnitteluun, käynnistämiseen ja kehittämiseen liittyviä tietoja ja taitoja. Yrittäjyyden ammattitutkinnon suoritettuasi osaat arvioida omia edellytyksiäsi toimia yrittäjänä, laatia ja päivittää yrityksen liiketoimintasuunnitelman, suunnitella tai hyödyntää yrityksen kannalta tärkeät verkostot, käynnistää liiketoiminnan sekä kehittää omia yrittäjävalmiuksiasi.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Yrittäjyyden ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa kehität yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä tietoja ja taitoja ja saat lisäboostia bisnekseen. Samalla kehität henkilökohtaisia yrittäjävalmiuksiasi. Koulutuksen lähipäivissä ja etätehtävien kautta pääset työstämään ja kehittämään oman yrityksesi toimintaa ja ideoita kokeneiden kouluttajien tukemana.

Opinnot koostuvat lähipäivistä, kehittämistehtävistä sekä näyttötutkinnon suorittamisesta omassa yrityksessä tai oppilaitoksen osoittamassa paikassa. Opiskelu on joustavaa ja soveltuu suoritettavaksi myös työn ohella.Lähipäiviä järjestetään noin kerran kuukaudessa, arkipäivisin klo 9-15 (paitsi kahtena päivänä klo 9-16 ja kahtena 8.15-15). Voit aloittaa valmennuksen mistä tahansa lähipäivästä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyyden ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Koulutukseen voi hakeutua ja koulutuksen voi aloittaa joustavasti ympäri vuoden. Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä ja lähdemme yhteistyössä suunnittelemaan opintojasi.

Tutkinto / todistus

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kustannukset

Osallistumismaksu on 290 €. Maksuja ei voida palauttaa, mikäli keskeytät opintosi.Koko tutkinnon suorittaneella on mahdollisuus hakea ammattitutkintostipendiä 400 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Sedu

Sedu – Ylpeästi tekijä

Sedu toimii laajasti Etelä-Pohjanmaalla mutta myös Vaasassa ja asiakkaiden täydennyskoulutustarpeiden mukaisesti joustavasti muuallakin. Toimipisteitä on kaikkiaan kymmenen. Sedussa opiskelee yli 5000 tutkinto-opiskelijaa. Lisä- ja täydennyskoulutusta suorittaa useita tuhansia henkilöitä vuosittain, joten kokonaisopiskelijavirta vuodessaon n. 10 000. Sedussa on ammattinsa osaavaa henkilöstöä...


Lue lisää oppilaitoksesta Sedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sedu

Ammattikoulunkatu 5A
60100 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.sedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Yrittäjyyden ammattitutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,8)
Perustuu 14 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: