🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Nainen hymyilee

Suunnitteletko yrityksen perustamista?

Kirkasta idea liiketoiminnaksi yrittäjyyden ammattitutkinnon opinnoissa. Valmennuksen aikana saat avun ja ohjauksen liikeidean täsmentämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen.

Yrittäjyyden ammattitutkinnon valmennuksessa löydät suunnitelmaasi sopivat askelmerkit ja aikataulun edetä. Perehdyt toimialasi ohjaaviin säädöksiin ja määräyksiin. Lisäksi syvennät osaamistasi valitsemasi aihealueen parissa, joka voi olla esimerkiksi valitun liiketoiminta-alueen digitalisointi, taloushallinto tai markkinointi.  

Toimitko yrittäjänä? Suunnitteletko yrityksen ostamista?

Valmennus räätälöityy yrityksesi kehittämistarpeisiin. Saat avun ja ohjauksen oman liiketoiminnan haasteiden ja mahdollisuuksien käsittelyyn ja kasvukohtien arvioimiseen. Analyysin pohjalta laadit liiketoiminnan kehittämissuunnitelman ja aikataulutat tavoitteiden saavuttamisen. Mahdollisia kehityskohteita voivat olla esimerkiksi liiketoiminnan osa-alueen digitalisointi, verkkokaupan käynnistäminen tai taloushallinnon kehittäminen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyyden ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Kotka
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Yrittäjyyden ammattitutkinto on suunnattu henkilöille, jotka suunnittelevat oman yrityksen perustamista, ryhtyvät jatkamaan toimivan yrityksen liiketoimintaa tai ovat yrittäjyyden alkutaipaleella. Tutkinto soveltuu myös osaamisen päivittämiseen henkilöille, jotka työskentelevät erilaisissa yrittäjyyden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
Kymenlaaksonkatu 29
48100 Kotka

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto | Ekami

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto on monialainen toisen asteen ammatillinen oppilaitos. Ekami järjestää ammatillista koulutusta neljällä kampuksella Kotkassa ja Haminassa. Lähes 350 ekamilaista auttaa yli 7000 opiskelijaa kehittymään tekijöiden tekijöiksi, oman alansa ammattilaisiksi. Ekamissa ammattiin opiskelu on hyvä valinta – olitpa nuori tai...

Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu