🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto

OSAO, paikassa Muhos (+1 sijaintia)
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Yrittäjyyden ammattitutkinnon suorittaneena osaat hoitaa yrityksen perustamiseen liittyvät toimet. Osaat analysoida yrityksesi taloutta sekä järjestää yrityksesi toiminnot kannattavasti. Tunnistat myös yritystoimintaan liittyvät riskit ja liiketoiminnalliset mahdollisuudet ja osaat myydä sekä markkinoida omia tuotteitasi ja palveluja. Yrittäjyyden ammattitutkinnon suoritettuasi saat hyvät valmiudet yritystoimintasi kehittämiseen ja toiminnan arvioimiseen.

Opiskellessasi yrittäjyyden ammattitutkintoa, valittavanasi on kolme osaamisalaa:

  • Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala
  • Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala
  • Yritysneuvonnan osaamisala

Valinnaisten tutkinnon osien myötä saat koulutuksesta osaamista esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin, työn organisointiin ja johtamiseen, tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen, talouden hallintaan, tuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen, verkkokaupan perustamiseen ja kehittämiseen, yrityskaupan toteuttamiseen tai liiketoiminnan digitalisointiin.

Tutkinnon rakenne:

Koulutus alkaa 5.2.2024. Opintojen arvioitu päättyminen on 31.3.2025. Opintojen kesto määritetään henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS).

Opintojen toteutusmuoto:

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Koulutus sisältää lähi- ja etäopiskelua. Koulutuksessa on lähiopetusta pääsääntöisesti arkisin klo 8 – 16 välillä.  Lähiopetusta on yhteensä n. 16 päivää.

Koulutuksessa on lisäksi etäopintoja eli esimerkiksi tehtäviä Pinja -oppimisympäristössä sekä itsenäisiä harjoituksia.

Tutkinnon sisältö ja laajuus:

Tutkinnon laajuus on 150 osp. Kaikille pakollisia tutkinnon osia ovat:

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 30 osp
  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen, 60 os

Lisäksi valitaan yksi seuraavista:

  • Tuotannon suunnittelu ja kehittäminen, 60 osp
  • Tuotteiden ja palvelujen kehittäminen, 60 osp
  • Myynti ja markkinointi, 60 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjyyden ammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tutkinto sopii henkilölle jolla on jo kokemusta maatalousyrittäjänä tai suunnittelet yritystoiminnan aloittamista ja kaipaat osaamisesi syventämistä, soveltuu yrittäjyyden ammattitutkinto sinulle erinomaisesti.

Kielitaidon arviointi

Yleiset kielitutkinnot mittaavat, miten osaat käyttää vierasta kieltä käytännön tilanteissa. Nämä ovat tilanteita, joissa joudut puhumaan, kuuntelemaan, kirjoittamaan tai lukemaan. Voit ilmoittautua OSAOssa järjestettäviin yleisiin kielitutkintotesteihin (YKI).

Tutkinto / todistus

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Kustannukset

Opiskelijamaksu on 450€.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu