🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
3,5 (2 Arvioinnit)

Tradenomi | liiketalous | päivätoteutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tradenomi | liiketalous | päivätoteutus

SeAMKin liiketalouden tradenomikoulutuksen tavoitteena on, että opiskelijasta kehittyy monipuolinen liiketoiminnan osaaja, jolla on työelämän vaatimuksia vastaavat tiedot, taidot ja asenteet. Tutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet liiketalouden tehtäviin sekä opiskelijan valitseman osaamisalueen mukaista erityisosaamista. Tutkinnon suoritettuaan opiskelijalla on myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä liiketalouden asiantuntija-, johto- ja kehitystehtävissä tai yrittäjänä tarvittava tietotekninen osaaminen.

Valmistuvien opiskelijoiden valtakunnallisen OPALA-kyselyn perusteella SeAMKin liiketalouden koulutus on sijoittunut useampana vuonna aivan kärkipäähän Suomessa. Työllistyminen valmistumisen jälkeen on ollut hyvällä tasolla.

Opiskelija perehtyy ensin yritystoiminnan eri vaiheisiin ja osa-alueisiin toimimalla opiskelijaryhmän muodostamassa virtuaaliyrityksessä. Perus- ja yhteisissä opinnoissa opitaan liiketoimintaosaamisen perusteet sekä teoriassa että käytännössä. Yhteisten opintojen jälkeen valitaan ammattiopintokokonaisuuksia, joiden avulla syvennetään osaamista. Ammattiopintokokonaisuuksia voi valita seuraavista osaamisalueista: taloushallinto, markkinointi, johtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen sekä digitaalinen liiketoiminta ja ohjelmointi. Kolmantena opiskeluvuotena tehdään lukukauden mittainen harjoittelu. Opiskelijalla on myös mahdollisuus lähteä kansainväliselle vaihtojaksolle. Opintojen loppuvaiheessa opiskelija tekee yrityksen tai muun organisaation toimeksiantoon perustuvan opinnäytetyön.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Seinäjoki
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,5

Perustuu 2 arviointiin
Arvioinnit julkaistaan ​​arviointikäytäntömme mukaisesti.
Kirjoita arviointi
4/5
James
21 elo 2010

Opiskelin Seamkissa liiketaloutta laskentatoimi pääaineena ja silloinen opettaja, joka pääasiassa laskenta-aineita opetti oli loistava. Muutkin opettajat oli perus ok.

3/5
Wiljo
01 kesä 2010

Kohteena siis markkinoinnin suuntautumisvaihtoehto. Koulussa miellyttävä ilmapiiri ja mukava paikka opiskella. Kursseilla opetettu teoria ei ollut riittävän syventävää että siit...

Näytä lisätiedot
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu