Kandi- ja maisteriohjelmat

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Vapaita taiteita opiskelevia nuoria kuuntelemassa luentoa Tallinnan yliopistossa

Terminä 'Liberal Arts' (vapaat taiteet) viittaa opetussuunnitelmaan, joka parantaa opiskelijan yleistietoa ja kehittää opiskelijan rationaalista ajattelua sekä älyllisiä ominaisuuksia. Monitieteellinen lähestymistapa tarjoaa sekä laajuutta että monipuolisuutta: opiskelijat tutustuvat moniin aiheisiin eri tieteenaloilta ja hankkivat olennaisia akateemisia taitoja. Valmistuessaan he osaavat työskennellä globalisoituvassa yhteiskunnassa ja monikulttuurisissa työympäristöissä.

Koulutuksen sisältö

Liberal Arts in Social Sciences -koulutus antaa opiskelijalle perustiedot laista, hallinnosta ja politiikasta, kansainvälisistä suhteista, psykologiasta, koulutuksesta, väestötilastoista, mediasta ja PR:stä, talouselämästä, sosiaalityöstä sekä sosiologiasta. Opiskelija voi valita yhden tai useamman aiheen ja opiskella sitä syvemmin.

Opintojen jälkeen

Valmistumisen jälkeen koulutusohjelma tarjoaa loistavat edellytykset yhteiskuntatieteiden eri alojen parissa työskentelemiseen, valitusta erikoistumisesta riippuen. Vaihtoehtoisesti valmistunut kandidaatti voi myös syventää opittuja tietojaan jatkamalla opintojaan maisteritasolla.

Kansainvälinen ja moderni yliopisto

Tallinnan yliopiston kampus sijaitsee keskikaupungin sykkeessä: kansainvälinen lentokenttä on neljän kilometrin päässä; satamaan on matkaa vain  kilometri. Yliopisto tarjoaa huippunykyaikaiset palvelut ja laitteet. Luentosalit ja laboratoriot ovat moderneja. Tarjolla on myös runsaasti vapaa-ajantiloja eri puolilla yliopistoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti
  • Hakuaika: 7.8.2024

Hakeminen

Lue lisää hakemisesta

Kelpoisuusvaatimuksena toisen asteen koulutus tai sitä vastaava pätevyys sekä englannin kielen osaamisen osoittaminen. Koulutukseen on pääsykoe, joka koostuu kirjoitustehtävästä (50 %) ja haastattelusta (50 %).

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2100 euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu