Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Tallinna
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Videoesittely

Tutustu, millaista tässä kandiohjelmassa opiskelu on!

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Bachelor's Programme in Liberal Arts and Social Sciences

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Terminä 'Liberal Arts' (vapaat taiteet) viittaa opetussuunnitelmaan, joka parantaa opiskelijan yleistietoa ja kehittää opiskelijan rationaalista ajattelua sekä älyllisiä ominaisuuksia. Monitieteellinen lähestymistapa tarjoaa sekä laajuutta että monipuolisuutta: opiskelijat tutustuvat moniin aiheisiin eri tieteenaloilta ja hankkivat olennaisia akateemisia taitoja. Valmistuessaan he osaavat työskennellä globalisoituvassa yhteiskunnassa ja monikulttuurisissa työympäristöissä.

Koulutuksen sisältö

Liberal Arts in Social Sciences -koulutus antaa opiskelijalle perustiedot laista, hallinnosta ja politiikasta, kansainvälisistä suhteista, psykologiasta, koulutuksesta, väestötilastoista, mediasta ja PR:stä, talouselämästä, sosiaalityöstä sekä sosiologiasta. Opiskelija voi valita yhden tai useamman aiheen ja opiskella sitä syvemmin.

Opintojen jälkeen

Valmistumisen jälkeen koulutusohjelma tarjoaa loistavat edellytykset yhteiskuntatieteiden eri alojen parissa työskentelemiseen, valitusta erikoistumisesta riippuen. Vaihtoehtoisesti valmistunut kandidaatti voi myös syventää opittuja tietojaan jatkamalla opintojaan maisteritasolla.

Kansainvälinen ja moderni yliopisto

Tallinnan yliopiston kampus sijaitsee keskikaupungin sykkeessä: kansainvälinen lentokenttä on neljän kilometrin päässä; satamaan on matkaa vain  kilometri. Yliopisto tarjoaa huippunykyaikaiset palvelut ja laitteet. Luentosalit ja laboratoriot ovat moderneja. Tarjolla on myös runsaasti vapaa-ajantiloja eri puolilla yliopistoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Lue lisää hakemisesta

Hakuaika alkaa 4.1.2021.

Suomen kansalaiset, jotka ovat suorittaneet toisen asteen koulutuksen Suomessa:

  • Hakemus on toimitettava 5.8.2021 mennessä.
  • Tarvittavat postitse toimitettavat dokumentit on postitettava 15.8.2021 mennessä.

EU/EEA-kansalaiset:

  • Hakemus on toimitettava 1.7.2021 mennessä.
  • Tarvittavat postitse toimitettavat dokumentit on postitettava 15.7.2021 mennessä.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 1920 euroa per lukukausi.

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee

Arvoinnit
Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Valmennuskeskuksen valmennuskurssit – täysin uudet opetusvideot! Pitkällä Online-kurssilla jopa 382 oppituntia opetusta ja 7 harjoituskoetta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: