Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Tallinna
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Videoesittely

Tutustu, millaista tässä kandiohjelmassa opiskelu on!

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Bachelor's Programme in Liberal Arts and Social Sciences

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences

Terminä 'Liberal Arts' (vapaat taiteet) viittaa opetussuunnitelmaan, joka parantaa opiskelijan yleistietoa ja kehittää opiskelijan rationaalista ajattelua sekä älyllisiä ominaisuuksia. Monitieteellinen lähestymistapa tarjoaa sekä laajuutta että monipuolisuutta: opiskelijat tutustuvat moniin aiheisiin eri tieteenaloilta ja hankkivat olennaisia akateemisia taitoja. Valmistuessaan he osaavat työskennellä globalisoituvassa yhteiskunnassa ja monikulttuurisissa työympäristöissä.

Koulutuksen sisältö

Liberal Arts in Social Sciences -koulutus antaa opiskelijalle perustiedot laista, hallinnosta ja politiikasta, kansainvälisistä suhteista, psykologiasta, koulutuksesta, väestötilastoista, mediasta ja PR:stä, talouselämästä, sosiaalityöstä sekä sosiologiasta. Opiskelija voi valita yhden tai useamman aiheen ja opiskella sitä syvemmin.

Opintojen jälkeen

Valmistumisen jälkeen koulutusohjelma tarjoaa loistavat edellytykset yhteiskuntatieteiden eri alojen parissa työskentelemiseen, valitusta erikoistumisesta riippuen. Vaihtoehtoisesti valmistunut kandidaatti voi myös syventää opittuja tietojaan jatkamalla opintojaan maisteritasolla.

Kansainvälinen ja moderni yliopisto

Tallinnan yliopiston kampus sijaitsee keskikaupungin sykkeessä: kansainvälinen lentokenttä on neljän kilometrin päässä; satamaan on matkaa vain  kilometri. Yliopisto tarjoaa huippunykyaikaiset palvelut ja laitteet. Luentosalit ja laboratoriot ovat moderneja. Tarjolla on myös runsaasti vapaa-ajantiloja eri puolilla yliopistoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 1920 euroa per lukukausi.

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tervetuloa Tallinnan yliopistoon! Tallinnan yliopisto on valtion yliopisto aivan Tallinnan keskustassa. Yliopistossa opiskelee 7000 opiskelijaa, joiden joukossa 900 kansainvälistä opiskelijaa yli 75:stä maasta. Myös kansainväliset tutkijat ovat löytäneet Tallinnan yliopiston. Yliopisto pyrkii luomaan sekä opiskelijoilleen että muille yhteisön jäsenille yksilöllisen opiskeluympäristön...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee

Arvioinnit

Bachelor's Programme in Liberal Arts in Social Sciences ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty kauppatieteiden pääsykokeessa

”Valmennuskeskuksen kurssilla ymmärsin, kuinka pintapuolisesti varsinkin taloustiedon osuus lukiossa käsitellään.” Tule mukaan oivaltamaan ja oppimaan!