Sivuston käyttötapa: Mobiili

Master’s Programme in Human Rights in the Digital Society

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Tallinna
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Videoesittely

Laadukas maisteriohjelma antaa opiskelijoille hyvät eväät tulevaisuuteen.

Master’s Programme in Human Rights in the Digital Society

Human Rights in the Digital Society

Master’s Programme in Human Rights in the Digital Society

Human Rights in the Digital Society -koulutusohjelman tavoitteena on käsitellä uusia kehityssuuntauksia ja haasteita, jotka liittyvät kasvavaan digitalisaation oikeussäädäntöihin. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kysymyksiin kuten mitkä ovat sananvapauden rajoitukset verkossa tai mikä on vallankäyttö digitaalisissa ympäristöissä? Tai miten tasapainottaa yksilön oikeudet verkkoympäristössä? Koulutusohjelma antaa tarvittavat tiedot ja taidot analysoida digitalisaation vaikutuksia yksilön oikeuksiin ja lainsäädäntöön.

Koulutusohjelma sopii opiskeilijoille, joiden intohimona on yksilön oikeudet ja halu vaikuttaa siihen julkisella tai yksityisellä puolella. Se sopii myös niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka internet on muuttanut yhteiskuntien toimintaa ja ongelmista, joita perinteinen lakisäädäntö aiheuttaa verkkomaailmassa.

Koulutus Tallinnan Yliopistossa valmistaa maisteritutkintoon englanninkielellä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master’s Programme in Human Rights in the Digital Society, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tutkinto / todistus

Master of Arts (MA) in Law

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2030 euroa per lukukausi.

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tervetuloa Tallinnan yliopistoon! Tallinnan yliopisto on valtion yliopisto aivan Tallinnan keskustassa. Yliopistossa opiskelee 7000 opiskelijaa, joiden joukossa 900 kansainvälistä opiskelijaa yli 75:stä maasta. Myös kansainväliset tutkijat ovat löytäneet Tallinnan yliopiston. Yliopisto pyrkii luomaan sekä opiskelijoilleen että muille yhteisön jäsenille yksilöllisen opiskeluympäristön...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee

Arvioinnit

Master’s Programme in Human Rights in the Digital Society ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty oikeustieteen pääsykokeessa

Valmennuskeskuksen Turun Supertakuu-kurssilta pääsi oikikseen huimat 67 % viime keväänä. Varmista sisäänpääsysi – kursseja monilla paikkakunnilla!